4t4dA który u ciebie t+d ?
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Skoro mówimy o snach, to mi się śniła pełnia i poczęty chłopiec [emoji23][emoji23]
Czyli, że w nów wyjdzie dziewczynka? [emoji23][emoji23][emoji23] dobrze, że owu idzie teraz na dniach, a nów za dwa dni [emoji173]️
Czyli, że w nów wyjdzie dziewczynka? [emoji23][emoji23][emoji23] dobrze, że owu idzie teraz na dniach, a nów za dwa dni [emoji173]️
Lu_cy
Piersi są nabrzmiale i skóra się nadciąga tak że żyłki są widoczne bardziej, a przez wzrost hormonów ścianki żył się rozszerzają więc są grubsze. Ale nie nalalam się bo to już 7cs także uwierzę jak zobaczę pozytywny test [emoji5] lepiej się miło zaskoczyć niż gorzko rozczarowaćA o co chodzi z tymi żyłami? Bo nie bardzo wiem[emoji23]
Kaamilaaa
Mi takie żyły wyszly na piersiach dwa dni po tescie, jak patrze w lustro to normalnie z daleka je widac [emoji6]A o co chodzi z tymi żyłami? Bo nie bardzo wiem[emoji23]
Kaamilaaa
Czyli poczatek, u mnie juz 6tc 5+3 i nadal nic..
A mi w ogóle. W 1 ciazy też miałam miękkie cycki zero zylekMi takie żyły wyszly na piersiach dwa dni po tescie, jak patrze w lustro to normalnie z daleka je widac [emoji6]
martoosia04
Czyli poczatek, u mnie juz 6tc 5+3 i nadal nic..
Jana obu ciążach nie miałam ani jednego objawu.
Raz jeden jedyny w drugiej ciąży zwróciłam bułkę zjedzona na śniadanie. JEDEN raz. A tak to ani mdłości ani nic. Także spokojnie kochana :* będzie ok!
Ale ja z synem nie miałam żadnych objawów. Zero mdłości. Zero wymiotow. No czułam się normalnie po prostuCzyli poczatek, u mnie juz 6tc 5+3 i nadal nic..
Kaamilaaa
No a ja w pierwszej wlasnie objawy mialam juz kilka dni przed testem wiec dla mnie dziwne jest nie mieć żadnych..Ale ja z synem nie miałam żadnych objawów. Zero mdłości. Zero wymiotow. No czułam się normalnie po prostu
reklama
To może będzie córcia spokojnie Kamila :* brak objawów o niczym nie świadczy.No a ja w pierwszej wlasnie objawy mialam juz kilka dni przed testem wiec dla mnie dziwne jest nie mieć żadnych..