Ooooo proszę coś się święci [emoji173]U siebie też zauważyłam dzisiaj żyłki Trzymam kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooooo proszę coś się święci [emoji173]U siebie też zauważyłam dzisiaj żyłki Trzymam kciuki!
Pogoda cudna! [emoji1]Piękna mamy dziś niedzielę
Jutro przede mną dzień z wielką niewiadomą trochę się boję co mi powie ten Endo .....
Ja przez cala ciaze nie miałam objawów [emoji12] raz czy dwa zgaga mnie zlapala. Ciesz sięCzyli poczatek, u mnie juz 6tc 5+3 i nadal nic..
W pierwszej ciąży też miałam milion objawów. A w drugiej zero. Także każda ciąża inna [emoji12]No a ja w pierwszej wlasnie objawy mialam juz kilka dni przed testem wiec dla mnie dziwne jest nie mieć żadnych..
Ja też z tych bladych i u mnie też żyłki widoczne [emoji14]Co do zylek... ja je ciągle widziałam i widzę... czy to w ciąży czy bez [emoji12] także u mnie to o niczym nie świadczy, chyba że o bladosci [emoji23]
Oj tak... Nie ma co robić sobie złudnych nadziei [emoji53] ale mimo wszystko życzę, ale test pokazał 2 piękne kreski [emoji173][emoji173][emoji173] u nas w październiku będzie 11 cs. Ale nasze starania są kilkudniowe, nigdy nie było pełnego miesiąca starań, także też słabo [emoji23]Piersi są nabrzmiale i skóra się nadciąga tak że żyłki są widoczne bardziej, a przez wzrost hormonów ścianki żył się rozszerzają więc są grubsze. Ale nie nalalam się bo to już 7cs także uwierzę jak zobaczę pozytywny test [emoji5] lepiej się miło zaskoczyć niż gorzko rozczarować