Ja też miałam zapalenie pęcherza kilka dni przed @ a okazało się ze to ciazaHej ! A ja sie witam w 23 dc. Oprocz bólu piersi zadnych objawów plus zapalenie pęcherza wiec czekam na @. Jutro do ginki zobaczymy czy cos powie; doradzi bądź zleci
reklama
A jak długie masz cykle?Właśnie nie wiem co robić hmmmmmm czy aby nie czekać dłużej
Moje cycki też.nie bolą a co miesiąc.bolalyU mnie 26dc i brzuch mnie konkretnie napiernicza... Raz z lewej, raz z prawej, czuje jakbym miała już dziś dostać @, a termin mam niby na piątek.
Cycki za to nic, zgniatam i nic nie czuję, a w zeszłym cyklu nie mogłam nawet dotknąć przed @
flor87
Fanka BB :)
Oby bylo to jakies prorocze i mam nadzieje ze furagina nie zaszkodzi ;-) bylbym przeszczesliwa z takiego zapalenia [emoji12]Ja też miałam zapalenie pęcherza kilka dni przed @ a okazało się ze to ciaza
Oby!!! Trzymam kciuki.kochana !!Nie chcę się nadmiernie cieszyć Ale mam całą klatkę i piersi w żyłach może się udało
MasterKa
Widziałam dobre [emoji23][emoji23][emoji23]"Kiedy kobieta ma okres" [emoji23] Widziałyście? [emoji23]
MasterKa
A o co chodzi z tymi żyłami? Bo nie bardzo wiem[emoji23]Nie chcę się nadmiernie cieszyć Ale mam całą klatkę i piersi w żyłach może się udało
reklama
Kaamilaaa
A który u ciebie t+d ?Kamila nie martw się brakiem objawów ja też ich wcale nie mam. Zupełnie nic