reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U mnie dziś 17 dc i już się dłuży czas do @. Martka wszystkiego najlepszego, oby dzidzia pojawiła się jak najszybciej :-) Czy któraś testuje na dniach? Dobrze by było zobaczyć II kreski i żeby były zaraźliwe [emoji173] Miłego dnia dziewczyny [emoji2]

reklama
Ja mam termin @ na czwartek. Ale jakoś się nie nastawiam. Jak nie będzie @ w czwartek to zrobię test w piątek albo czwartek popołudniu

U mnie 26dc i brzuch mnie konkretnie napiernicza... Raz z lewej, raz z prawej, czuje jakbym miała już dziś dostać @, a termin mam niby na piątek.
Cycki za to nic, zgniatam i nic nie czuję, a w zeszłym cyklu nie mogłam nawet dotknąć przed @

Miłej niedzieli dziewczyny.
Mi dziś się śniło że nigdy nie będziemy mieli dzieci..... U mnie 9dc i czekam na owu
Jak za dużo się myśli i stresuje to czasem śnią się takie głupoty. Ja wierzę w to że się wkrótce wszystkie doczekamy. Chociaż też mam czasem myśli co będzie jeśli nie...

reklama
10 dni do @. Jak zaszłam z córką w ciążę czy wcześniej w biochemiczna to z dnia na dzień piersi nabrzmiały, były takie pełne, do tego wszystkie żyły na dekolcie na wierzchu. To były natychmiastowe objawy. Póki co nic z tych rzeczy, więc raczej nie nastawiam się. Dobrze, że jutro od pracy, to te kilka dni do @ szybciej miną niż jak się siedzi na wolnym.

Do góry