reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A może @ Cię zaskoczy i nie przyjdzie ?;)
Za dużo objawów na @, po drugie przy tabletkach musiałby się zdarzyć cud żebym zaszła [emoji6]
Mi lekarz dał tabletki anty na uregulowanie cyklu, a na wizycie we wrześniu zostawił , bo po 3 miesiącach to żaden efekt... muszę czekać do grudnia..
No i średnie wyniki hormonów mam plus brak owu...

Chciałabym być już na Waszym miejscu, ale lekarz kazał najpierw to unormować ,a potem myśleć o staraniach.. Jeszcze ten polip w macicy mam nadzieję , że nie urośnie albo że potem nie będzie problemu z ciążą

Chciałabym być już na Waszym miejscu, ale lekarz kazał najpierw to unormować ,a potem myśleć o staraniach.. Jeszcze ten polip w macicy mam nadzieję , że nie urośnie albo że potem nie będzie problemu z ciążą
mi polip sam sie złuszczył,może i u Ciebie sie uda szybko go pozbyć, a jak długo go masz? tzn.od kiedy o nim wiesz?

mi polip sam sie złuszczył,może i u Ciebie sie uda szybko go pozbyć, a jak długo go masz? tzn.od kiedy o nim wiesz?
Mam taką nadzieje , bo ciągle mam jakieś dziwne skurcze szczególnie jak dużo podźwigam.. Byłam u tego lekarza w czerwcu i było okej, a we wrześniu zaczął sobie rosnąć.. czyli wiem o nim prawie miesiąc
W sierpniu miałam z jelita grubego usunięty 7mm polip ... Teraz rośnie w macicy .. Zaczynam się bać, że tak powiem rozsiewają się [emoji53]

Hej ! A ja sie witam w 23 dc. Oprocz bólu piersi zadnych objawów plus zapalenie pęcherza wiec czekam na @. Jutro do ginki zobaczymy czy cos powie; doradzi bądź zleci

reklama
Hej ! A ja sie witam w 23 dc. Oprocz bólu piersi zadnych objawów plus zapalenie pęcherza wiec czekam na @. Jutro do ginki zobaczymy czy cos powie; doradzi bądź zleci
Daj znać co tam po wizycie.. Też ostatnio przez to przeszłam brałam Furaginum i Wit. C , i po 2 dniach było super [emoji6]
Właśnie nie wiem co robić hmmmmmm czy aby nie czekać dłużej
Jak @ nie przyjdzie to testuj [emoji4]
No właśnie ja dzisiaj odpaliłam aplikację flo i wychodzi na to, że mam 29 dc [emoji14] Z tym, że owulację miałam 29 września, więc u mnie za wcześnie chyba na testy. Temperatura rano : 37,0 :)
Jeszcze za wcześnie na testy , bo jak dobrze liczę minęło od owu 8 dni to jeszcze trochę. Teraz mogłoby jeszcze nic nie wyjść.. Oby @ nie przyszła.. I temp. ładna niech się taka utrzyma [emoji6]

Do góry