reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A może @ Cię zaskoczy i nie przyjdzie ?;)
Za dużo objawów na @, po drugie przy tabletkach musiałby się zdarzyć cud żebym zaszła [emoji6]
Mi lekarz dał tabletki anty na uregulowanie cyklu, a na wizycie we wrześniu zostawił , bo po 3 miesiącach to żaden efekt... muszę czekać do grudnia..
No i średnie wyniki hormonów mam plus brak owu...

Chciałabym być już na Waszym miejscu, ale lekarz kazał najpierw to unormować ,a potem myśleć o staraniach.. Jeszcze ten polip w macicy mam nadzieję , że nie urośnie albo że potem nie będzie problemu z ciążą

Chciałabym być już na Waszym miejscu, ale lekarz kazał najpierw to unormować ,a potem myśleć o staraniach.. Jeszcze ten polip w macicy mam nadzieję , że nie urośnie albo że potem nie będzie problemu z ciążą
mi polip sam sie złuszczył,może i u Ciebie sie uda szybko go pozbyć, a jak długo go masz? tzn.od kiedy o nim wiesz?

mi polip sam sie złuszczył,może i u Ciebie sie uda szybko go pozbyć, a jak długo go masz? tzn.od kiedy o nim wiesz?
Mam taką nadzieje , bo ciągle mam jakieś dziwne skurcze szczególnie jak dużo podźwigam.. Byłam u tego lekarza w czerwcu i było okej, a we wrześniu zaczął sobie rosnąć.. czyli wiem o nim prawie miesiąc
W sierpniu miałam z jelita grubego usunięty 7mm polip ... Teraz rośnie w macicy .. Zaczynam się bać, że tak powiem rozsiewają się [emoji53]

Hej ! A ja sie witam w 23 dc. Oprocz bólu piersi zadnych objawów plus zapalenie pęcherza wiec czekam na @. Jutro do ginki zobaczymy czy cos powie; doradzi bądź zleci

reklama
Hej ! A ja sie witam w 23 dc. Oprocz bólu piersi zadnych objawów plus zapalenie pęcherza wiec czekam na @. Jutro do ginki zobaczymy czy cos powie; doradzi bądź zleci
Daj znać co tam po wizycie.. Też ostatnio przez to przeszłam brałam Furaginum i Wit. C , i po 2 dniach było super [emoji6]
Właśnie nie wiem co robić hmmmmmm czy aby nie czekać dłużej
Jak @ nie przyjdzie to testuj [emoji4]
No właśnie ja dzisiaj odpaliłam aplikację flo i wychodzi na to, że mam 29 dc [emoji14] Z tym, że owulację miałam 29 września, więc u mnie za wcześnie chyba na testy. Temperatura rano : 37,0 :)
Jeszcze za wcześnie na testy , bo jak dobrze liczę minęło od owu 8 dni to jeszcze trochę. Teraz mogłoby jeszcze nic nie wyjść.. Oby @ nie przyszła.. I temp. ładna niech się taka utrzyma [emoji6]

Do góry