reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Chciałabym ujrzeć już dwie kreski ;) Wiedziałabym, że starania mam z głowy :) A tak serio czy się nastawiam w danym cyklu czy nie, to jednak bardzo dłuży mi się czas od owu do okresu. To czekanie na okres jest wkurzające, bo nawet jakbym nie zaszła, to chciałabym wiedzieć od razu, a nie tak czekać i czekać....

PS Wiem, że to dziecko będzie ze mną prędzej czy później. Czuję to. Czekam.
Tego Ci życzę [emoji8] Oby jak najszybciej! Faktycznie mi od 1dc do @ trwa wiecznie! Gdzie jak się nie staraliśmy to nawet nie wiadomo kiedy i znów @ migiem

reklama
Nadrobilam was od wczoraj ale nie dam rady podpisywać, właśnie wracam z calodniowej wycieczki do parku rozrywki, zimno i mokro okropnie, ale bilety wcześniej kupione to trzeba było jechać :D teraz wracamy i mogę spać :p

@Martkaaa5 dziewczyno droga życzę Ci z całego serca, żeby Twoje najważniejsze życzenie się spełniło! ❤️ Baluj zdrowo! :D
NatBluebell a jaki park ?bo my tez w parku rozrywki i tez kupione bilety i pogoda masakra.

Parę dziewczyn pisało tu, ze jest w 22 dc, ja też :) Czasem kobiety mieszkające ze sobą mają zsynchronizowane miesiączki może i u nas na forum tak będzie ;) ;);)

Dzień dobry dziewczyny [emoji4]

Miłej i pogodnej niedzieli Wam życzę !
U mnie dzisiaj 28 dc , jutro punkt 10:30 przyjdzie @..
Mój dzień wczoraj skończył się jakimś zatruciem, masakra [emoji34] No i dzisiaj musze nadrobić wczorajszą robote, a strasznego lenia mam [emoji17]

reklama
Dzień dobry dziewczyny [emoji4]

Miłej i pogodnej niedzieli Wam życzę !
U mnie dzisiaj 28 dc , jutro punkt 10:30 przyjdzie @..
Mój dzień wczoraj skończył się jakimś zatruciem, masakra [emoji34] No i dzisiaj musze nadrobić wczorajszą robote, a strasznego lenia mam [emoji17]
A może @ Cię zaskoczy i nie przyjdzie ?;)

Do góry