reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Nadrobilam was od wczoraj ale nie dam rady podpisywać, właśnie wracam z calodniowej wycieczki do parku rozrywki, zimno i mokro okropnie, ale bilety wcześniej kupione to trzeba było jechać :D teraz wracamy i mogę spać :p

@Martkaaa5 dziewczyno droga życzę Ci z całego serca, żeby Twoje najważniejsze życzenie się spełniło! ❤️ Baluj zdrowo! :D

My już po badaniu i odebraniu wyników.... I chyba nie jest dobrze. .. Tylko 1% prawidłowych plemników i tylko 19% ruchu..... :(
Mój mąż też ma zle wyniki. 1% prawidłowych. Tyle że jest ich dużo i ruchliwe. Trzeba wdrożyć suplementacje, napewno iść do urologa na konsultacje. My za miesiąc będziemy powtarzać

Mój mąż też ma zle wyniki. 1% prawidłowych. Tyle że jest ich dużo i ruchliwe. Trzeba wdrożyć suplementacje, napewno iść do urologa na konsultacje. My za miesiąc będziemy powtarzać
U nas jest 12mln na 1ml a w calym ejakulacie 119 mln. Tylko ruchliwosc słaba....
A czym się suplementujecie?

reklama
U nas jest 12mln na 1ml a w calym ejakulacie 119 mln. Tylko ruchliwosc słaba....
A czym się suplementujecie?
Mój bierze dużo bo urolog tak zalecił. Fertilman, salfazin, l-karnityne, mace, ashwagandhe, magnez i nie wiem co jeszcze. Jak wrócę do domu to napisze czy coś jeszcze

Edit: koenzym q10 100mg, selen, L- karnityna 1500mg. Ale napewno musicie iść do urologa żeby sprawdzić czy nie ma żylaków itp

Ostatnia edycja:
Do góry