reklama
KrwawieniaOd którego dnia liczycie sobie 1 dc ? Od 1 dnia plamienia czy od 1 dnia normalnego krwawienia ?
makota89
Fanka BB :)
Ja od plamienia. Już bez przesady 1 dzień w te czy we wte. U mnie przeważnie jest parę godzin plamienia a później od razu krew i ból brzuchaOd którego dnia liczycie sobie 1 dc ? Od 1 dnia plamienia czy od 1 dnia normalnego krwawienia ?
martoosia04
@martoosia04 sprawdzałaś już czy Twoje wyniki są dobre do starań o dziecko ? Orientujesz się coś na ten temat ?
Niestety nie byłam jeszcze u gina. Po badaniach jedyny dzień wolny miałam wczoraj a i tak miałam masę innych zajęć na głowie. Teraz kolejny tydzień też ciut zabiegany i dopiero wolne w pt :/ ale chyba w pon zadzwonię i umowie sie chociaz na ten pt i popytam.
Obecnie chyba powoli zaczynają się płodne dni. Wczoraj tak na spontanie z M. podziałaliśmy. Dla przyjemności i bez musu. Super tak [emoji173]️
Dziewczyny, najlepszy do staranek to ten śluz przezroczysty - to wiem. Ale taki lepki czy raczej sam wodnisty?
No i super, że działacie Śluz lepiej jak jest lepki.Niestety nie byłam jeszcze u gina. Po badaniach jedyny dzień wolny miałam wczoraj a i tak miałam masę innych zajęć na głowie. Teraz kolejny tydzień też ciut zabiegany i dopiero wolne w pt :/ ale chyba w pon zadzwonię i umowie sie chociaz na ten pt i popytam.
Obecnie chyba powoli zaczynają się płodne dni. Wczoraj tak na spontanie z M. podziałaliśmy. Dla przyjemności i bez musu. Super tak [emoji173]️
Dziewczyny, najlepszy do staranek to ten śluz przezroczysty - to wiem. Ale taki lepki czy raczej sam wodnisty?
martoosia04
No i super, że działacie Śluz lepiej jak jest lepki.
Głowa zajęta u nas teraz remontem łazienki to i seksy takie luźniejsze a nie zajęte bobasem.
MasterKa
Ja się osobiście nie nastawiam totalnie na nic bo seksu w owu nie bylo [emoji23] chyba 3 dni przed czy jakos tak [emoji23] ale zobaczymy [emoji4] obyśmy były miło zaskoczone [emoji7]Czekamy czekamy kochana cieszę się że sama nie jestem [emoji6][emoji8][emoji7]
Bardzo się cieszę Ostatnio trochę smutna byłaś [emoji8]Głowa zajęta u nas teraz remontem łazienki to i seksy takie luźniejsze a nie zajęte bobasem.
Może przy tym remonciku zmajstrujecie "coś więcej" [emoji110]
Bunia1992
Ja już chyba przewertowalam wszystkie informacje jakie się dało do tego weszłam na grupę gdzie dziewczyny mają problemy z tarczyca od kilku lat i starają się o dziecko i mają jakieś pojęcie w tej kwestii. Wiadomo już że najlepsze jest TSH poniżej 2 ale aż tak nikt nie mówi o tym jak bardzo ważne jest ft4 na dobrym poziomie żeby ciążę utrzymać. Im wyżej normy tym lepiej z tego co dziewczyny pisaly powinno być większe niż 50% po przeliczeniu a jest do tego nawet kalkulator na necie. Idę w poniedziałek do Endo to będę wiedziała czy faktycznie tak jest no bo sam ginekolog to może w tej kwestii nie pomoc jeśli nie specjalizuje się w tym.Niestety nie byłam jeszcze u gina. Po badaniach jedyny dzień wolny miałam wczoraj a i tak miałam masę innych zajęć na głowie. Teraz kolejny tydzień też ciut zabiegany i dopiero wolne w pt :/ ale chyba w pon zadzwonię i umowie sie chociaz na ten pt i popytam.
reklama
Od 1 dnia normalnego mocnego krwawienia. Tak kazał mi ginOd którego dnia liczycie sobie 1 dc ? Od 1 dnia plamienia czy od 1 dnia normalnego krwawienia ?