reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Co jest u mnie dziwne od 22dc bolał mnie brzuch do samej @ a dziś mnie nic nie boli i super ,staram się nie nakręcać ale coś słabo mi to wychodzi hihi , a tu jeszcze 7 dni do testowania ehhh [emoji849]
Ja już też mam 100 objawów, staram się wyluzowac ale nie wychodzi. A potem będzie płacz[emoji29]

My już po badaniu i odebraniu wyników.... I chyba nie jest dobrze. .. Tylko 1% prawidłowych plemników i tylko 19% ruchu..... :(
Azulka_26 też miała kiepskie wyniki u swojego tż, ale znaleźli dobrego urologa, który odkrył u niego żylaki. Właśnie jest po zabiegu ich usuwania.
No to teraz badania w kierunku, co jest tego przyczyną. Głowa do góry dziewczyno. Znaleźliście prawdopodobną przyczynę problemu, więc teraz już może być tylko lepiej :)
Poza tym możecie już sami zacząć coś działać: suplementować się, nie przegrzewać "skarbów" :D itp.

reklama
Do góry