Super,GRATULACJE :*****************************nie mam kabla zeby przerzucic na kompa hehehe kolezanki nie mozliwe a chciałam troche dłuzej poukrywac to zyc nie dały
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super,GRATULACJE :*****************************nie mam kabla zeby przerzucic na kompa hehehe kolezanki nie mozliwe a chciałam troche dłuzej poukrywac to zyc nie dały
Cykle mam 27,28 dniowe. Dzis 25dc wiec a noz test o czulosci 10 cos pokaze a jak nie to trudno dalej walczyc bede o upragnione 2 kreski.A ilu masz dniowe cykle? Może akurat coś wyjdzie Kciuki
Moim zdaniem jest spora szansa że coś wyjdzie. Trzymam mocno kciukiCykle mam 27,28 dniowe. Dzis 25dc wiec a noz test o czulosci 10 cos pokaze a jak nie to trudno dalej walczyc bede o upragnione 2 kreski.
Przydałby się na start października II kreski Dobrze by się październik zaczął Testuj jutro!Cykle mam 27,28 dniowe. Dzis 25dc wiec a noz test o czulosci 10 cos pokaze a jak nie to trudno dalej walczyc bede o upragnione 2 kreski.
Ja również gratuluję :*nie mam kabla zeby przerzucic na kompa hehehe kolezanki nie mozliwe a chciałam troche dłuzej poukrywac to zyc nie dały
No mi też właśnie ale ja nie wiedziałam już czy to po porodzie i mi się zaczęły sypać czy właśnie to wina tarczycy bo też mogą wypadać chociaż ja od 2 miesiecy lykam skrzypowite i mi się dużo poprawiło w tej kwestiiKobitki, a jak tam z kondycją Waszych włosów? Mi na zimę strasznie lecą...[emoji24][emoji24][emoji24]
W mundur się nie zmieszczeZawsze możesz wziąść pod uwagę ...pracować do porodu jeżeli stan blogoslawiony pozwoli to czemu nie
No to będą musieli dac radę bez Ciebie [emoji16] dobry argument masz w kieszeni [emoji16] gorzej jak będą chcieli uszyć większyW mundur się nie zmieszcze