reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Kobitki, a jak tam z kondycją Waszych włosów? Mi na zimę strasznie lecą...[emoji24][emoji24][emoji24]
No mi też właśnie ale ja nie wiedziałam już czy to po porodzie i mi się zaczęły sypać czy właśnie to wina tarczycy bo też mogą wypadać chociaż ja od 2 miesiecy lykam skrzypowite i mi się dużo poprawiło w tej kwestii

Gratukuję dwóch kresek.

Działamy z mężulem. No zobaczymy. Biję się z myślami czy w płodne kochać się codziennie czy co dwa dni. Najlepiej wtedy, gdy jest ochota, to wiadomo, tylko strach przegapić ten szczególny dzień.

reklama
Ja tam jak jest możliwość to codziennie kurcze inne nic nie sprawdzają nie pilnują i zachodzą odrazu a tu człowiek mierzy liczy sprawdza i nic z tego trzeba norlamnie funkcjonować nie można się dać zwariować ;)

Do góry