Martkaaa5
Fanka BB :)
Ja służę nie pracuje tak mi cały czas mówiąJa też pracuje w panstwowce [emoji16] znalazło się zastępstwo, nie ma ludzi niezastapionych Takze się nie martw [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja służę nie pracuje tak mi cały czas mówiąJa też pracuje w panstwowce [emoji16] znalazło się zastępstwo, nie ma ludzi niezastapionych Takze się nie martw [emoji4]
Ja sie zawsze smieje jak moj ma wolne to jak sobie tam radza bez niego jak juz od 7 rano non stop telefony do niego[emoji57]Ja żołnierz więc z zastępstwem u nas ciężko
Nie zasikaj kolejnego i trzymam kciuki [emoji6]kolezanki z pracy przyszly po mnie i kazaly nasikac na test bo one chca wiedziec ! haha myslalam ze padne [emoji14] a jeszcze lepsze jest to ze dały mi jakies testy paskowe z allegro i zasikałam całego
Służysz w woju SzacunJa żołnierz więc z zastępstwem u nas ciężko
Pokaz [emoji3]no i poszlam po raz drugi bo nie dały zyc i wyszłe dwie kreski
Bo padne ha ha hano zaden bo załam całkiem i nie wyszla nawet kontrolna heheheh za godzine przyjda znowu i mam znowu sikac
Pokazno i poszlam po raz drugi bo nie dały zyc i wyszłe dwie kreski
Zawsze możesz wziąść pod uwagę ...pracować do porodu jeżeli stan blogoslawiony pozwoli to czemu nieJa służę nie pracuje tak mi cały czas mówią
To gratulacjeno i poszlam po raz drugi bo nie dały zyc i wyszłe dwie kreski