reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dostałam @ ;)
witam się zatem w 1 dc starania vol 4 ;)

A piersi bardzo często mnie bolą zaraz przed @ i wtedy też myślę, czy to aby nie ciąża ;)

reklama
Dostałam @ ;)

A piersi bardzo często mnie bolą zaraz przed @ i wtedy też myślę, czy to aby nie ciąża ;)
Przykro mi [emoji22]

Mnie piersi zawsze bolą przed @ wiec jak bolały ostatnio to bylam pewna ze @ idzie a potem przestaly bolec na kilka dni przed testem i do teraz nie bola [emoji849]

Dostałam @ ;)

Szkoda ale nowy cykl i nowe nadzieje.
Mnie tez przed @ piersi bola ale teraz to jakas przesada bo bardzo mocno mnie bola i do tego przed @ mam sucho a teraz mam mleczny sluz. Trudno robie sobie nadzieje ale jutro moze kubel zimnej wody mnie obleje.

Szkoda ale nowy cykl i nowe nadzieje.
Mnie tez przed @ piersi bola ale teraz to jakas przesada bo bardzo mocno mnie bola i do tego przed @ mam sucho a teraz mam mleczny sluz. Trudno robie sobie nadzieje ale jutro moze kubel zimnej wody mnie obleje.
A ilu masz dniowe cykle? Może akurat coś wyjdzie :) Kciuki

reklama
Do góry