reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Nieuzasadniona suplementacja żelazem prowadzi do makrosomii płodu i wytwarzania wolnych rodników. Nie powinno się suplementować w 1 trymestrze. Za to DHA warto brać od początku ciąży, chyba że się je minimum 2 porcje tłustych ryb morskich w tygodniu :)

Ale tu jakaś cisza nastała ;P
Pogoda do niczego byłam z młodym na spacerze to mnie dobrze przewiało takie wiatrzysko.
Jeszcze ledwo się wyrobiłam na badania bo młody tak dobrze spał ze obudziłam się tuż przed 10 i jeszcze musiałam go budzić. No ale badania zrobione czekam na cały pakiet TSH zobaczymy co tam w trawie piszczy.

ten z allegro od dziewczyn juz calkiem sie rozmyl jak palcem po nim przejechalam:p jutro rano jeszcze raz zrobie czy ciemnieje bo zaczynam swirowac!:p ten na dole z 26dc,w srodku 27 dc i na górze 28 dc

Załączniki

• 20181002_154156.jpg
    20181002_154156.jpg
    622 KB · Wyświetleń: 70
ten z allegro od dziewczyn juz calkiem sie rozmyl jak palcem po nim przejechalam:p jutro rano jeszcze raz zrobie czy ciemnieje bo zaczynam swirowac!:p ten na dole z 26dc,w srodku 27 dc i na górze 28 dc
Ta srodkowa najladniejsza [emoji14] mysle ze ten z allegro to jakis lipny i dlatego nie wyszedl jak powinien [emoji6] zrob jutro rano normalny i juz kreska bedzie lepsza [emoji14]
I zapraszam na czerwcowki [emoji14]

Ale tu jakaś cisza nastała ;P
Pogoda do niczego byłam z młodym na spacerze to mnie dobrze przewiało takie wiatrzysko.
Jeszcze ledwo się wyrobiłam na badania bo młody tak dobrze spał ze obudziłam się tuż przed 10 i jeszcze musiałam go budzić. No ale badania zrobione czekam na cały pakiet TSH zobaczymy co tam w trawie piszczy.
A kiedy będziesz miała wyniki ?:)

A kiedy będziesz miała wyniki ?:)
Dzisiaj ale dość późno myślę że koło 22 chociaż niby o 20 powinny być ale oni tak zawsze są opóźnieni. Dzisiaj robiłam w innym laboratorium żeby mieć pewność że nikt się nie pomylił co do tego TSH zanim zacznę brać leki bo wiem że jak już się je zacznie brać to potem to skacze.

reklama
Do góry