ok po 15 wrzuce jak wyjde z pracyJak będziesz miała okazję to wrzuć foto My ocenimy
reklama
8Ania8
Fanka BB :)
Nieuzasadniona suplementacja żelazem prowadzi do makrosomii płodu i wytwarzania wolnych rodników. Nie powinno się suplementować w 1 trymestrze. Za to DHA warto brać od początku ciąży, chyba że się je minimum 2 porcje tłustych ryb morskich w tygodniu
Bunia1992
Ale tu jakaś cisza nastała ;P
Pogoda do niczego byłam z młodym na spacerze to mnie dobrze przewiało takie wiatrzysko.
Jeszcze ledwo się wyrobiłam na badania bo młody tak dobrze spał ze obudziłam się tuż przed 10 i jeszcze musiałam go budzić. No ale badania zrobione czekam na cały pakiet TSH zobaczymy co tam w trawie piszczy.
Pogoda do niczego byłam z młodym na spacerze to mnie dobrze przewiało takie wiatrzysko.
Jeszcze ledwo się wyrobiłam na badania bo młody tak dobrze spał ze obudziłam się tuż przed 10 i jeszcze musiałam go budzić. No ale badania zrobione czekam na cały pakiet TSH zobaczymy co tam w trawie piszczy.
Kaamilaaa
Ta srodkowa najladniejsza [emoji14] mysle ze ten z allegro to jakis lipny i dlatego nie wyszedl jak powinien [emoji6] zrob jutro rano normalny i juz kreska bedzie lepsza [emoji14]ten z allegro od dziewczyn juz calkiem sie rozmyl jak palcem po nim przejechalam jutro rano jeszcze raz zrobie czy ciemnieje bo zaczynam swirowac! ten na dole z 26dc,w srodku 27 dc i na górze 28 dc
I zapraszam na czerwcowki [emoji14]
Lovi23
A kiedy będziesz miała wyniki ?Ale tu jakaś cisza nastała ;P
Bunia1992
Dzisiaj ale dość późno myślę że koło 22 chociaż niby o 20 powinny być ale oni tak zawsze są opóźnieni. Dzisiaj robiłam w innym laboratorium żeby mieć pewność że nikt się nie pomylił co do tego TSH zanim zacznę brać leki bo wiem że jak już się je zacznie brać to potem to skacze.A kiedy będziesz miała wyniki ?
Bunia1992
Spokojnie ciemnieje ładnie poza tym co zasikalas ;Pten z allegro od dziewczyn juz calkiem sie rozmyl jak palcem po nim przejechalam jutro rano jeszcze raz zrobie czy ciemnieje bo zaczynam swirowac! ten na dole z 26dc,w srodku 27 dc i na górze 28 dc
jak jutro bedzie ciemniejsza to przywitam sie u WasTa srodkowa najladniejsza [emoji14] mysle ze ten z allegro to jakis lipny i dlatego nie wyszedl jak powinien [emoji6] zrob jutro rano normalny i juz kreska bedzie lepsza [emoji14]
I zapraszam na czerwcowki [emoji14]
reklama
zasikalam inny calkiem blady jest nawet kontrolnej nie maSpokojnie ciemnieje ładnie poza tym co zasikalas ;P
mnie tylko zastanawia dlaczego takie te kreski slabe jak juz to juz dzis czy wczoraj 13-14 dpo