Kasienka3b
Fanka BB :)
Dzis u mnie 25dc. Piersi bola dalej i podbrzusze. Nie wytrzymam do terminu @ wiec dzis kupuje test i rano zrobie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć! Jak ja ci zazdroszczę tej nudyDzień dobry Dziewczyny
Dzisiaj mam straszne nudy w pracy, jakieś konferencje restrukturyzacyjne i inne najchętniej bym spała dalej strasznie jestem śpiąca ciągle.
Co do włosów i paznokci, normalnie mam mocne ale teraz po diecie oczywiście trochę poleciały, mam nadzieję że ciążowe hormony poprawią sytuację
Pewnie będzie potrzebne zastępstwoU mnie też Sajgon w pracy wczoraj jeden dzień mnie nie było i masakra jak oni to ogarną jak pójdę na zwolnienie lekarskie
Ja żołnierz więc z zastępstwem u nas ciężkoPewnie będzie potrzebne zastępstwo
I dzień dobry wszystkim [emoji16] też mi się chce spaaac, choć wstałam o 9.. Ale chyba ta pogoda tak wpływa [emoji849]
I jaki wynik chwal się hihikolezanki z pracy przyszly po mnie i kazaly nasikac na test bo one chca wiedziec ! haha myslalam ze padne a jeszcze lepsze jest to ze dały mi jakies testy paskowe z allegro i zasikałam całego
Ja też pracuje w panstwowce [emoji16] znalazło się zastępstwo, nie ma ludzi niezastapionych Takze się nie martw [emoji4]Ja żołnierz więc z zastępstwem u nas ciężko
Trzymam kciuki Fajne koleżankino zaden bo załam całkiem i nie wyszla nawet kontrolna heheheh za godzine przyjda znowu i mam znowu sikac