reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dzień dobry Dziewczyny :)
Dzisiaj mam straszne nudy w pracy, jakieś konferencje restrukturyzacyjne i inne :p najchętniej bym spała dalej strasznie jestem śpiąca ciągle.
Co do włosów i paznokci, normalnie mam mocne ale teraz po diecie oczywiście trochę poleciały, mam nadzieję że ciążowe hormony poprawią sytuację :D
Cześć! Jak ja ci zazdroszczę tej nudy :rolleyes2:
Ja wczoraj po powrocie od gin miałam całą skrzynkę zawaloną mailami. Dziś już po 7-ej rozdzwonił się telefon :wściekła/y: Staram się ogarnąć ten armagedon.
A w temacie, to coś mi się zaczyna kręcić w brzuchu na @, choć ta ma przyjść za tydzień :confused2:

kolezanki z pracy przyszly po mnie i kazaly nasikac na test bo one chca wiedziec !:D:D haha myslalam ze padne :p a jeszcze lepsze jest to ze dały mi jakies testy paskowe z allegro i zasikałam całego :p:p:p:p

reklama
Do góry