w ogóle w nocy kłuło mnie mocno między pępkiem a wzgórkiem łonowym...nie wiem czy mi pęcherz nie dokucza...to takie pulsowanie-kłucie....ale nic nie piecze podczas siusiania ani nic...zaczynam sie bać....jutro pojde mocz zrobic....
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
No ja sie boje ze jednak zlapie i tak tego wirusa [emoji849] tz mame juz tez bierze wiec pewnie tylko czekac az wezmie mnie i mlodego [emoji849] ehh no Najgorsze co moze byc to jelitowka [emoji849]u mnie mąż też zakatarzony,kaszle;/ żeby Nas Ci faceci nie pozarażali
no u mnie w pracy tez wszystkie koleżanki podkatarzone nie cche nic chwycic.....poki co wlewam w sibie duze ilości herbat z cytrynaNo ja sie boje ze jednak zlapie i tak tego wirusa [emoji849] tz mame juz tez bierze wiec pewnie tylko czekac az wezmie mnie i mlodego [emoji849] ehh no Najgorsze co moze byc to jelitowka [emoji849]
Nat Bluebell
Nie, jeszcze nie mówiłam, niech lekarz potwierdzi. Póki co wie tylko moja siostra i bardzo się cieszyJak rodzinka zareagowała na super wieści? Dzieciaki już wiedzą, że będą mieć rodzeństwo?
Czy czekacie z newsem?
Spokojnie, macica się rozciąga pewniew ogóle w nocy kłuło mnie mocno między pępkiem a wzgórkiem łonowym...nie wiem czy mi pęcherz nie dokucza...to takie pulsowanie-kłucie....ale nic nie piecze podczas siusiania ani nic...zaczynam sie bać....jutro pojde mocz zrobic....
no wlasnie chyba to nie bo bardzo nisko.... troche ponad wzgórek łonowy a nisko pod pepkiem i tak w glebi;/ zazynam swirowacNie, jeszcze nie mówiłam, niech lekarz potwierdzi. Póki co wie tylko moja siostra i bardzo się cieszy
Spokojnie, macica się rozciąga pewnie
POKAŻ <3ja tez robiłam dzis jeszcze raz lekko mi pociemniała
Nat Bluebell
Chyba swirujesz nie martw się na zapas.no wlasnie chyba to nie bo bardzo nisko.... troche ponad wzgórek łonowy a nisko pod pepkiem i tak w glebi;/ zazynam swirowac
Właśnie miałam pisać żeby się koleżanka pochwaliłaPOKAŻ <3
reklama
Wstawie zdjęcie jak bede w domu:*POKAŻ <3