Julia198805
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny juz sie balam,caly czas się człowiek uczy[emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To sa bardzo solidne negatywy[emoji6] Rób dalej i poczekaj aż się testowa zrobi ciemniejsza niż kontrolna. Ja też się niecierpliwilam az w 16dc się doczekalam[emoji1]Hej dziewczyny testuje od 9 dc dzisiejszy test u gory i chyba 10 dc mialam owu przegapilamZobacz załącznik 903320
Wszystkie negatywne jeszcze, owu dopiero będzieHej dziewczyny testuje od 9 dc dzisiejszy test u gory i chyba 10 dc mialam owu przegapilamZobacz załącznik 903320
No i pięknie [emoji173][emoji173]Wszystkie negatywne jeszcze, owu dopiero będzie
Ja oczywiście dzisiaj musiałam jeszcze zrobić test, bo jest termin @ i schiza mnie złapała [emoji14] ale wszystko dobrze ciemne kreski [emoji173]️
ja tez robiłam dzis jeszcze raz lekko mi pociemniałaWszystkie negatywne jeszcze, owu dopiero będzie
Ja oczywiście dzisiaj musiałam jeszcze zrobić test, bo jest termin @ i schiza mnie złapała ale wszystko dobrze ciemne kreski
ja tez robiłam dzis jeszcze raz lekko mi pociemniała
Niech ciemnieja [emoji4][emoji7] az mnie korci zeby tz dzis albo jutro kupił kolejny [emoji14]Wszystkie negatywne jeszcze, owu dopiero będzie
Ja oczywiście dzisiaj musiałam jeszcze zrobić test, bo jest termin @ i schiza mnie złapała [emoji14] ale wszystko dobrze ciemne kreski [emoji173]️
Gratuluję[emoji5]Wszystkie negatywne jeszcze, owu dopiero będzie
Kochana bo ja nie wiem czy ty kresek nie mylisz te ciemne grube to kontrolne ona są zawsze takie, a te drugie,które ty masz jasne wskazują na owu...Dziękuję dziewczyny juz sie balam,caly czas się człowiek uczy[emoji6]