reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Kochana bo ja nie wiem czy ty kresek nie mylisz ;) te ciemne grube to kontrolne ona są zawsze takie, a te drugie,które ty masz jasne wskazują na owu...
Muszą być albo obie kreski takiej samej barwy, grubości albo ta testowa czyli ta wskazująca owulację musi być silniejsza niż kontrolna mam nadzieję, że jasno opisalam ;)
Juz wszystko rozumiem juz się stresowalam ze mi jasnieja [emoji6]

Hej dziewczyny

U mnie nic nowego [emoji53] Ale jest szansa na nową pracę co mnie ogromnie cieszy !
nie moglam zrobic wyraznego zdjecia bo mi sie rece trzesly...
no wlasnie jeszcze sie nie ciesze....slaba ta kreska....ale jak za kilka dni zrobie i bedzie mocniejsza to zaczne sie cieszyc:)
Gratulacje Kochana [emoji8] Doczytałam , że dzisiaj już była mocniejsza ta || kreska [emoji6] Oby teraz już Wam minął spokojnie ten czas 9-miesięcy !
U mnie dzis 23dc a od 2 dni piersi tak bola ze szok.
Dziewczyny mysle by zrobic badanie prolaktyny. W konkretnym dniu cyklu trzeba robic czy to obojetne?
Obojętnie , ja np. prolaktyne robiłam w 23 dc
Malentka- widzę [emoji16] gratulacje!

Czy któraś z Was miała coś podobnego... ? Wczoraj jak wstałam z krzesła to bardzo zaczął mnie ciagnac jajnik. Trwało to może z minutę. Mam nadzieję, że to nie żaden torbiel :/
Tak zdarzało mi się i w USG jajniki w porządku, bez torbieli [emoji6]
Ja mam dzis jakiegos dola i dziwne przeczucie ze chyba za szybko sie ciesze z tej ciąży i ze coś jest nie tak [emoji849]
Kamila nie martw się, pozytywne myślenie dużo daje.. Hormony zaczynają już swoje robić i się przejmujesz.. Ale głowa do góry, będzie dobrze.. Wiadomo , że życie nie jest cukierkowe , ale dlaczego Twoje może takie nie być [emoji6] [emoji8]

Jaaaa! ❤️ Widzę dobrze jasną kreskę!

Ja zawsze napar z imbiru, goździków, cynamonu a do tego miód i cytryna :)
Jest jeszcze winko czosnkowe, ale to raczej nie smaczne, ew syrop z cebuli :p

Wróciłam z wycieczki, zmęczona ale oczywiście zadowolona :) mam napady wilczego głodu :p
Jak rodzinka zareagowała na super wieści? Dzieciaki już wiedzą, że będą mieć rodzeństwo?
Czy czekacie z newsem?

Współczuję.A czy teraz z małym jest dobrze?
Tak, jest ok mamy co pol roku kontrole u kardiologa, poki nie zacznie szybko rosnąć czyli okolo 10rż narazie nic nie robimy a jak wada bedzie sie pogarszac za te kilka lat to konieczna bedzie operacja niestety.
A kupuj co ci szkodzi [emoji14]
To moze jutro [emoji14] dzis mi chłop umiera wiec nigdzie nie pojedzie, biedny jakis wirus złapał [emoji849]

reklama
Tak, jest ok mamy co pol roku kontrole u kardiologa, poki nie zacznie szybko rosnąć czyli okolo 10rż narazie nic nie robimy a jak wada bedzie sie pogarszac za te kilka lat to konieczna bedzie operacja niestety.To moze jutro [emoji14] dzis mi chłop umiera wiec nigdzie nie pojedzie, biedny jakis wirus złapał [emoji849]
u mnie mąż też zakatarzony,kaszle;/ żeby Nas Ci faceci nie pozarażali

Do góry