paulina1994
Fanka BB :)
A kupuj co ci szkodzi [emoji14]Niech ciemnieja [emoji4][emoji7] az mnie korci zeby tz dzis albo jutro kupił kolejny [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kupuj co ci szkodzi [emoji14]Niech ciemnieja [emoji4][emoji7] az mnie korci zeby tz dzis albo jutro kupił kolejny [emoji14]
Juz wszystko rozumiem juz się stresowalam ze mi jasnieja [emoji6]Kochana bo ja nie wiem czy ty kresek nie mylisz te ciemne grube to kontrolne ona są zawsze takie, a te drugie,które ty masz jasne wskazują na owu...
Muszą być albo obie kreski takiej samej barwy, grubości albo ta testowa czyli ta wskazująca owulację musi być silniejsza niż kontrolna mam nadzieję, że jasno opisalam
Nie, nie spokojnie [emoji4]Juz wszystko rozumiem juz się stresowalam ze mi jasnieja [emoji6]
nie moglam zrobic wyraznego zdjecia bo mi sie rece trzesly...
Gratulacje Kochana [emoji8] Doczytałam , że dzisiaj już była mocniejsza ta || kreska [emoji6] Oby teraz już Wam minął spokojnie ten czas 9-miesięcy !no wlasnie jeszcze sie nie ciesze....slaba ta kreska....ale jak za kilka dni zrobie i bedzie mocniejsza to zaczne sie cieszyc
Obojętnie , ja np. prolaktyne robiłam w 23 dcU mnie dzis 23dc a od 2 dni piersi tak bola ze szok.
Dziewczyny mysle by zrobic badanie prolaktyny. W konkretnym dniu cyklu trzeba robic czy to obojetne?
Tak zdarzało mi się i w USG jajniki w porządku, bez torbieli [emoji6]Malentka- widzę [emoji16] gratulacje!
Czy któraś z Was miała coś podobnego... ? Wczoraj jak wstałam z krzesła to bardzo zaczął mnie ciagnac jajnik. Trwało to może z minutę. Mam nadzieję, że to nie żaden torbiel :/
Kamila nie martw się, pozytywne myślenie dużo daje.. Hormony zaczynają już swoje robić i się przejmujesz.. Ale głowa do góry, będzie dobrze.. Wiadomo , że życie nie jest cukierkowe , ale dlaczego Twoje może takie nie być [emoji6] [emoji8]Ja mam dzis jakiegos dola i dziwne przeczucie ze chyba za szybko sie ciesze z tej ciąży i ze coś jest nie tak [emoji849]
Współczuję.A czy teraz z małym jest dobrze?No jak widać czasami lekarze sie mylą.. w obie strony.. u mnie żadnen lekarz w ciazy nie wykryl ze mlody ma wade serduszka, dopiero po porodzie to wyszlo [emoji849]
Jak rodzinka zareagowała na super wieści? Dzieciaki już wiedzą, że będą mieć rodzeństwo?Jaaaa! Widzę dobrze jasną kreskę!
Ja zawsze napar z imbiru, goździków, cynamonu a do tego miód i cytryna
Jest jeszcze winko czosnkowe, ale to raczej nie smaczne, ew syrop z cebuli
Wróciłam z wycieczki, zmęczona ale oczywiście zadowolona mam napady wilczego głodu
Jak dla mnie to żadnej owu nie przegapiłaś Jeszcze przed Tobą.Hej dziewczyny testuje od 9 dc dzisiejszy test u gory i chyba 10 dc mialam owu przegapilamZobacz załącznik 903320
Tak, jest ok mamy co pol roku kontrole u kardiologa, poki nie zacznie szybko rosnąć czyli okolo 10rż narazie nic nie robimy a jak wada bedzie sie pogarszac za te kilka lat to konieczna bedzie operacja niestety.Współczuję.A czy teraz z małym jest dobrze?
To moze jutro [emoji14] dzis mi chłop umiera wiec nigdzie nie pojedzie, biedny jakis wirus złapał [emoji849]A kupuj co ci szkodzi [emoji14]
TSHA to robiłaś jakieś konkretne badania? Cze te standardowe wyniki tak dla siebie tylko? [emoji4]
u mnie mąż też zakatarzony,kaszle;/ żeby Nas Ci faceci nie pozarażaliTak, jest ok mamy co pol roku kontrole u kardiologa, poki nie zacznie szybko rosnąć czyli okolo 10rż narazie nic nie robimy a jak wada bedzie sie pogarszac za te kilka lat to konieczna bedzie operacja niestety.To moze jutro [emoji14] dzis mi chłop umiera wiec nigdzie nie pojedzie, biedny jakis wirus złapał [emoji849]