No to się prawdziwy babyboom zrobił Gratki!!!!nie spalam pol nocy....uleglam sama sobie i zrobilam ten test...czy wy tez to widzicie????
reklama
MasterKa
Fanka BB :)
No można oszalec jak każda cos innego pokazuje[emoji23] ja w sumie teb cykl tak chciałam zaobserwować jak tam sie ma sytuacja [emoji4]Ale przynajmniej wiesz ze testy u ciebie działają tzn pokazują owu i jeszcze pokrywa się to z tym co mówią apki Chociaż ja miałam dwie aplikacje albo i trzy i wszystkie wywaliłam
Martkaaa5
Ja testy owu zaczęłam w poprzednim cyklu robiłam od 9dc żeby sprawdzić i owu pokazało mi w 13dc a cykle mam 26 dniowe ale byłam świeżo po kolposkopi z wycinkiem i starania słabe były teraz 4dzien 3 cyklu starań i zamierzam go nie zmarnować
MasterKa
Działaj działaj [emoji173]Ja testy owu zaczęłam w poprzednim cyklu robiłam od 9dc żeby sprawdzić i owu pokazało mi w 13dc a cykle mam 26 dniowe ale byłam świeżo po kolposkopi z wycinkiem i starania słabe były teraz 4dzien 3 cyklu starań i zamierzam go nie zmarnować
MasterKa
No ja niestety nie odpowiem Ci, bo dopiero pierwszy cykl się bawię z tymi testami. Jakoś nigdy tak doglębnie nie wchodziłam w ten temat.Pozytyw zdecydowanie
A jak już przy tym jesteśmy, to co ma większe znaczenie, skok temperatury czy test owu? Wiem że potwierdzenie owulacji to tylko na monitoringu i że skok LH może nie skutkować owulacją, ale czy skok temperatury daje ciut większą pewność czy to też tylko wskazówka?
Ella7
Zaangażowana w BB
Ja już z testami się dobrze "znam", ale za to pierwszy raz mierzę temperaturęNo ja niestety nie odpowiem Ci, bo dopiero pierwszy cykl się bawię z tymi testami. Jakoś nigdy tak doglębnie nie wchodziłam w ten temat.
Współczuję Wam dziewczyny ogromnie waszej stratyTo podobnie jak u mnie widzisz też 9tc, 21 listopada pozytywny test ciążowy, a 22 grudnia zabieg
Ale tym razem głowa do góry, wierzę i życzę Wam by tym razem było szczęśliwiej
Ale dlaczego tak myślisz?Ja mam dzis jakiegos dola i dziwne przeczucie ze chyba za szybko sie ciesze z tej ciąży i ze coś jest nie tak [emoji849]
Może to hormony Nie myśl, że jest coś nie tak, póki nie ma podstaw
Ciesz się, że udało Ci się taki pięknie Pozytywne myślenie
reklama
Teraz doczytałam. Sorki.Nie wiem, wczoraj z tz rozmawialismy ze w sumie to nic innego niz czekanie nam nie zostaje i wszystko moze sie przeciez jeszcze zdarzyc...
Potem snily mi sie koszmary i dzis mam przeczucie ze cos jest nie tak a jakos nie potrafię ignorowac moich przeczuc bo niestety zazwyczaj sie sprawdzają zwlaszcza jeśli sa to zle przeczucia [emoji849]
Myślę, że te sny to twoje obawy. Ja miewam tak, że przerabiam swoje niepokoje, również te dotyczące dziecka, w snach. Męczy to strasznie i człowiek budzi się jak skacowany, więc rozumiem.
Większość z nas ma obawy, czy z ciążą, a potem maleństwem będzie wszystko dobrze. To nieuchronne
Ale nie nakręcaj się proszę tak negatywnie, już od początku, bo to wam nie pomorze
Mojej znajomej gin powiedział, że urodzi upośledzone dziecko. To co ona przeżyła przez te 9 m-cy to trudno opisać. A jak później się okazało urodziła zupełnie zdrowe dziecko!