reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ale przynajmniej wiesz ze testy u ciebie działają tzn pokazują owu i jeszcze pokrywa się to z tym co mówią apki Chociaż ja miałam dwie aplikacje albo i trzy i wszystkie wywaliłam ;)
No można oszalec jak każda cos innego pokazuje[emoji23] ja w sumie teb cykl tak chciałam zaobserwować jak tam sie ma sytuacja [emoji4]

Ja testy owu zaczęłam w poprzednim cyklu robiłam od 9dc żeby sprawdzić i owu pokazało mi w 13dc a cykle mam 26 dniowe ale byłam świeżo po kolposkopi z wycinkiem i starania słabe były teraz 4dzien 3 cyklu starań i zamierzam go nie zmarnować :D

Pozytyw zdecydowanie :)

A jak już przy tym jesteśmy, to co ma większe znaczenie, skok temperatury czy test owu? Wiem że potwierdzenie owulacji to tylko na monitoringu i że skok LH może nie skutkować owulacją, ale czy skok temperatury daje ciut większą pewność czy to też tylko wskazówka?
No ja niestety nie odpowiem Ci, bo dopiero pierwszy cykl się bawię z tymi testami. Jakoś nigdy tak doglębnie nie wchodziłam w ten temat.

Kamila wierzę w to ze będzie dobrze:* też.czytam to i owo o cieniach kresek. Mąż.też.mi mówi żebym przestała bo.to nic nie da...badzmy dobrej myśli :):* będzie ok:*

Ja mam dzis jakiegos dola i dziwne przeczucie ze chyba za szybko sie ciesze z tej ciąży i ze coś jest nie tak [emoji849]
Ale dlaczego tak myślisz?
Może to hormony ;) Nie myśl, że jest coś nie tak, póki nie ma podstaw :)
Ciesz się, że udało Ci się taki pięknie :) Pozytywne myślenie :)

reklama
Nie wiem, wczoraj z tz rozmawialismy ze w sumie to nic innego niz czekanie nam nie zostaje i wszystko moze sie przeciez jeszcze zdarzyc...
Potem snily mi sie koszmary i dzis mam przeczucie ze cos jest nie tak a jakos nie potrafię ignorowac moich przeczuc bo niestety zazwyczaj sie sprawdzają zwlaszcza jeśli sa to zle przeczucia [emoji849]
Teraz doczytałam. Sorki.
Myślę, że te sny to twoje obawy. Ja miewam tak, że przerabiam swoje niepokoje, również te dotyczące dziecka, w snach. Męczy to strasznie i człowiek budzi się jak skacowany, więc rozumiem.
Większość z nas ma obawy, czy z ciążą, a potem maleństwem będzie wszystko dobrze. To nieuchronne :)
Ale nie nakręcaj się proszę tak negatywnie, już od początku, bo to wam nie pomorze :)
Mojej znajomej gin powiedział, że urodzi upośledzone dziecko. To co ona przeżyła przez te 9 m-cy to trudno opisać. A jak później się okazało urodziła zupełnie zdrowe dziecko!

Do góry