reklama
paulina1994
Fanka BB :)
A ja coraz częściej zastanawiam się czy jest sens robić betę bo często na początku rośnie, a później czar pryska...Na takie sytuacje nie da się przygotować... niestety... poza tym, stres nie jest Ci teraz potrzebny.
A po czym wywnioskowalam? Po tym, że rozmawiacie na takie tematy, przygotowujecie się na najgorsze. Tylko po co? Skoro wszystko jest ok. No i nie wspomnialas nic o tym, że Twój Tz próbował Cię pocieszyć... bo ja rozumiem, że kobieta może się bać, hormony nami rządzą przecież.
Zresztą skoro się martwisz, idź zrób bete , powtórz po dwóch dniach... na pewno Cię to uspokoi bardziej niż poruszanie takich tematów...
martoosia04
Ja nigdy nie robiłam bety. Po pierwsze nie ciekawiło mnie to w ogole. A po drugie nie widzę sensu w przejmowaniu sie cyferkami.
Kaamilaaa
Wiem ze nie da sie na wszystko przygotowac ale jednak twierdze ze lepiej miec w związku wszystko "obgadane", nawet jesli chodzi o najgorsze scenariusze. Przecież nie zawsze jest cukierkowo. Facet tez ma prawo sie bać i przeciez nie bedzie tego trzymal w sobie. Tak samo jak ja cieszy sie ale jednoczesnie boi, co w tym takiego dziwnego... wspieramy sie nawzajem ale i oboje sie martwimy.Na takie sytuacje nie da się przygotować... niestety... poza tym, stres nie jest Ci teraz potrzebny.
A po czym wywnioskowalam? Po tym, że rozmawiacie na takie tematy, przygotowujecie się na najgorsze. Tylko po co? Skoro wszystko jest ok. No i nie wspomnialas nic o tym, że Twój Tz próbował Cię pocieszyć... bo ja rozumiem, że kobieta może się bać, hormony nami rządzą przecież.
Zresztą skoro się martwisz, idź zrób bete , powtórz po dwóch dniach... na pewno Cię to uspokoi bardziej niż poruszanie takich tematów...
Wybacz ale beta raczej mnie nie uspokoi bo to zaden pewnik.. ile to juz razy widziałam ze beta pięknie przyrasta a i tak nie konczylo sie dobrze.
Lovi23
Ok, to przecież wasza sprawa Skoro tak wygląda u was "wspieranie się" to luz [emoji12]Wiem ze nie da sie na wszystko przygotowac ale jednak twierdze ze lepiej miec w związku wszystko "obgadane", nawet jesli chodzi o najgorsze scenariusze. Przecież nie zawsze jest cukierkowo. Facet tez ma prawo sie bać i przeciez nie bedzie tego trzymal w sobie. Tak samo jak ja cieszy sie ale jednoczesnie boi, co w tym takiego dziwnego... wspieramy sie nawzajem ale i oboje sie martwimy.
Wybacz ale beta raczej mnie nie uspokoi bo to zaden pewnik.. ile to juz razy widziałam ze beta pięknie przyrasta a i tak nie konczylo sie dobrze.
Martkaaa5
Nie wiem czemu tak mamy że zawsze będziemy się zamartwiać euforia po ujrzeniu dwóch kreseczek mija i czlowiek zaraz zaczyna myśleć co dalej czy aby napewno wszystko wporzadku to chyba też świadczy trochę o naszej dojrzałości do bycia rodzicem do dbania o siebie itd ja Raz byłam w ciąży miałam wtedy 19 lat i chyba nie dokonca poważnie pochodziłam do tematu bo nie przypominam siebie żebym się zamartwiała czy aby będzie wszystko ok a teraz jestem narazie na etapie starań a ciągle myślę czy wszystko będzie ok
MasterKa
Martkaaa5
A który masz dc? Bo wygląda na pozytywKobietki, z racji tego, że to mój pierwszy cykl z testami owulacyjnymi, to chciałabym zapytać Was dla pewności, czy ten test jest pozytywny, czy to jeszcze nie to co powinno byc? Zobacz załącznik 903155
MasterKa
Ja mam 16 dc. I zarówno flo jak i mój kalendarzyk pokazują, że dziś owu.A który masz dc? Bo wygląda na pozytyw
reklama
Lu_cy
Jeszcze nieKobietki, z racji tego, że to mój pierwszy cykl z testami owulacyjnymi, to chciałabym zapytać Was dla pewności, czy ten test jest pozytywny, czy to jeszcze nie to co powinno byc? Zobacz załącznik 903155