reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Teraz doczytałam. Sorki.
Myślę, że te sny to twoje obawy. Ja miewam tak, że przerabiam swoje niepokoje, również te dotyczące dziecka, w snach. Męczy to strasznie i człowiek budzi się jak skacowany, więc rozumiem.
Większość z nas ma obawy, czy z ciążą, a potem maleństwem będzie wszystko dobrze. To nieuchronne :)
Ale nie nakręcaj się proszę tak negatywnie, już od początku, bo to wam nie pomorze :)
Mojej znajomej gin powiedział, że urodzi upośledzone dziecko. To co ona przeżyła przez te 9 m-cy to trudno opisać. A jak później się okazało urodziła zupełnie zdrowe dziecko!
Matko kochana...nawet nie chcę myśleć co Twoja znajoma przeżywała przez ten czas... Jak w ogóle lekarz mógł się tak pomylić??[emoji34][emoji33]

Matko kochana...nawet nie chcę myśleć co Twoja znajoma przeżywała przez ten czas... Jak w ogóle lekarz mógł się tak pomylić??[emoji34][emoji33]
No jak widać czasami lekarze sie mylą.. w obie strony.. u mnie żadnen lekarz w ciazy nie wykryl ze mlody ma wade serduszka, dopiero po porodzie to wyszlo [emoji849]

No jak widać czasami lekarze sie mylą.. w obie strony.. u mnie żadnen lekarz w ciazy nie wykryl ze mlody ma wade serduszka, dopiero po porodzie to wyszlo [emoji849]
Ojej..[emoji17]
W sumie niewiadomo co gorsze tak naprawdę. Czy dowiedzieć się wcześniej, że coś jest nie tak a potem się to zmieni, czy żyć w nieświadomości a potem informacje spadają jak grom z jasnego nieba...
Mi jest ciężko się wypowiadać, bo nie przyżyłam takiej sytuacji. I mam nadzieję, że takich nieprzyjemnych sytuacji nie będzie mi dane przeżyć... I oby Wam się nic nie przytrafiło...

reklama
Do góry