U mnie ten sam układ Bez mojego męża miała bym permanentną deprechęMój też jest z tych co nie widzą innej opcji niż tej że wszystko musi być dobrze . Ale to dobrze bo ja też z tych pesymistów życiowych
reklama
MasterKa
Fanka BB :)
Matko kochana...nawet nie chcę myśleć co Twoja znajoma przeżywała przez ten czas... Jak w ogóle lekarz mógł się tak pomylić??[emoji34][emoji33]Teraz doczytałam. Sorki.
Myślę, że te sny to twoje obawy. Ja miewam tak, że przerabiam swoje niepokoje, również te dotyczące dziecka, w snach. Męczy to strasznie i człowiek budzi się jak skacowany, więc rozumiem.
Większość z nas ma obawy, czy z ciążą, a potem maleństwem będzie wszystko dobrze. To nieuchronne
Ale nie nakręcaj się proszę tak negatywnie, już od początku, bo to wam nie pomorze
Mojej znajomej gin powiedział, że urodzi upośledzone dziecko. To co ona przeżyła przez te 9 m-cy to trudno opisać. A jak później się okazało urodziła zupełnie zdrowe dziecko!
Bardzo dobre podejścieJa testy owu zaczęłam w poprzednim cyklu robiłam od 9dc żeby sprawdzić i owu pokazało mi w 13dc a cykle mam 26 dniowe ale byłam świeżo po kolposkopi z wycinkiem i starania słabe były teraz 4dzien 3 cyklu starań i zamierzam go nie zmarnować
Nie wiem, czy wyciągała z tego jakieś konsekwencje. Ja bym chyba tego gin udusiłaMatko kochana...nawet nie chcę myśleć co Twoja znajoma przeżywała przez ten czas... Jak w ogóle lekarz mógł się tak pomylić??[emoji34][emoji33]
Ale to autentyczna historia. Niestety.
MasterKa
Masakra....w głowie się nie mieści [emoji53]Nie wiem, czy wyciągała z tego jakieś konsekwencje. Ja bym chyba tego gin udusiła
Ale to autentyczna historia. Niestety.
Kaamilaaa
No jak widać czasami lekarze sie mylą.. w obie strony.. u mnie żadnen lekarz w ciazy nie wykryl ze mlody ma wade serduszka, dopiero po porodzie to wyszlo [emoji849]Matko kochana...nawet nie chcę myśleć co Twoja znajoma przeżywała przez ten czas... Jak w ogóle lekarz mógł się tak pomylić??[emoji34][emoji33]
MasterKa
Ojej..[emoji17]No jak widać czasami lekarze sie mylą.. w obie strony.. u mnie żadnen lekarz w ciazy nie wykryl ze mlody ma wade serduszka, dopiero po porodzie to wyszlo [emoji849]
W sumie niewiadomo co gorsze tak naprawdę. Czy dowiedzieć się wcześniej, że coś jest nie tak a potem się to zmieni, czy żyć w nieświadomości a potem informacje spadają jak grom z jasnego nieba...
Mi jest ciężko się wypowiadać, bo nie przyżyłam takiej sytuacji. I mam nadzieję, że takich nieprzyjemnych sytuacji nie będzie mi dane przeżyć... I oby Wam się nic nie przytrafiło...
paulina1994
Cóż pozostaje się modlić, żeby kolejna ciąża była szczęśliwa [emoji4]Współczuję Wam dziewczyny ogromnie waszej straty
Ale tym razem głowa do góry, wierzę i życzę Wam by tym razem było szczęśliwiej
reklama
paulina1994
Ja polecam herbatkę z miodem i cytryną kilka razy dziennie i przeziębienie mi przechodziDziewczyny któraś pisała kiedyś o czyms dobrym na przeziębienie bo mojego coś rozkłada a nie ma czasu na chorowanie