reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja mam 16 dc. I zarówno flo jak i mój kalendarzyk pokazują, że dziś owu.
Jaaaa! ❤️ Widzę dobrze jasną kreskę!

Dziewczyny pisały o jakimś specyfiku ale nie mogę znaleźć przekonać się przez tyle postów :D
Ja zawsze napar z imbiru, goździków, cynamonu a do tego miód i cytryna :)
Jest jeszcze winko czosnkowe, ale to raczej nie smaczne, ew syrop z cebuli :p

Wróciłam z wycieczki, zmęczona ale oczywiście zadowolona :) mam napady wilczego głodu :p

Ja testy owu traktuje bardziej jako wyznacznik niż temp. Tu zawsze cos moze zawieźć. A z testów lepiej mi sie czyta.

Apka w zeszłym miesiącu pokazała owu w idealnym terminie boboseksow i co? Zero ciąży.

Jestem wlasnie po @ i wlasnie kłuje mnie prawy jajnik. [emoji849] Al.

Jaaaa! [emoji173]️ Widzę dobrze jasną kreskę!

Ja zawsze napar z imbiru, goździków, cynamonu a do tego miód i cytryna :)
Jest jeszcze winko czosnkowe, ale to raczej nie smaczne, ew syrop z cebuli [emoji14]

Wróciłam z wycieczki, zmęczona ale oczywiście zadowolona :) mam napady wilczego głodu :p
Chciałabym takie kreski zobaczyc na ciążowym teście [emoji173] narazie cieszą mnie na owulacyjnym [emoji2]

Ja testy owu traktuje bardziej jako wyznacznik niż temp. Tu zawsze cos moze zawieźć. A z testów lepiej mi sie czyta.

Apka w zeszłym miesiącu pokazała owu w idealnym terminie boboseksow i co? Zero ciąży.

Jestem wlasnie po @ i wlasnie kłuje mnie prawy jajnik. [emoji849] Al.
To mamy ten sam problem seksy w owulację a i tak dupa...

reklama
Do góry