reklama
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Jaaaa! Widzę dobrze jasną kreskę!Ja mam 16 dc. I zarówno flo jak i mój kalendarzyk pokazują, że dziś owu.
Ja zawsze napar z imbiru, goździków, cynamonu a do tego miód i cytrynaDziewczyny pisały o jakimś specyfiku ale nie mogę znaleźć przekonać się przez tyle postów
Jest jeszcze winko czosnkowe, ale to raczej nie smaczne, ew syrop z cebuli
Wróciłam z wycieczki, zmęczona ale oczywiście zadowolona mam napady wilczego głodu
Martkaaa5
Rośnie fasolka to i apetyt dopisujeJaaaa! Widzę dobrze jasną kreskę!
Ja zawsze napar z imbiru, goździków, cynamonu a do tego miód i cytryna
Jest jeszcze winko czosnkowe, ale to raczej nie smaczne, ew syrop z cebuli
Wróciłam z wycieczki, zmęczona ale oczywiście zadowolona mam napady wilczego głodu
martoosia04
Ja testy owu traktuje bardziej jako wyznacznik niż temp. Tu zawsze cos moze zawieźć. A z testów lepiej mi sie czyta.
Apka w zeszłym miesiącu pokazała owu w idealnym terminie boboseksow i co? Zero ciąży.
Jestem wlasnie po @ i wlasnie kłuje mnie prawy jajnik. [emoji849] Al.
Apka w zeszłym miesiącu pokazała owu w idealnym terminie boboseksow i co? Zero ciąży.
MasterKa
Chciałabym takie kreski zobaczyc na ciążowym teście [emoji173] narazie cieszą mnie na owulacyjnym [emoji2]Jaaaa! [emoji173]️ Widzę dobrze jasną kreskę!
Ja zawsze napar z imbiru, goździków, cynamonu a do tego miód i cytryna
Jest jeszcze winko czosnkowe, ale to raczej nie smaczne, ew syrop z cebuli [emoji14]
Mam taką samą metodę. Zawsze pomaga [emoji5] i jeszcze jem ząbek czosnkuJa polecam herbatkę z miodem i cytryną kilka razy dziennie i przeziębienie mi przechodzi
Bunia1992
To mamy ten sam problem seksy w owulację a i tak dupa...Ja testy owu traktuje bardziej jako wyznacznik niż temp. Tu zawsze cos moze zawieźć. A z testów lepiej mi sie czyta.
Oczywiście!!!! Polska!!!! [emoji91] [emoji91] Ostatnie mistrzostwa świata też oglądam oby była powtórka wygranej [emoji173] [emoji1200][emoji1200]Kibicujecie?[emoji1200][emoji1200][emoji1200][emoji1200][emoji1200]
reklama
MasterKa
Jest pieknie[emoji1200][emoji1200][emoji173][emoji173][emoji173]Oczywiście!!!! Polska!!!! [emoji91] [emoji91] Ostatnie mistrzostwa świata też oglądam oby była powtórka wygranej [emoji173] [emoji1200][emoji1200]