reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Powiem Ci że z mojego doświadczenia to częstotliwość boboseksow, przynajmniej u nas nie miala znaczenia, bo w pierwszej ciąży seksy co dwa dni może ze dwa razy i to wszystko i pyk bobas, a teraz codziennie w płodne i też od razu ciąża , myślałam że teraz nie zaskoczy bo za często a jednak
Też uważam że nie ma to znaczenia bo w końcu każdemu udaje się inaczej :) tym co są mega płodni udaje się szybko a inni muszą poczekać o i tyle w temacie :)

Nie wiem, wczoraj z tz rozmawialismy ze w sumie to nic innego niz czekanie nam nie zostaje i wszystko moze sie przeciez jeszcze zdarzyc...
Potem snily mi sie koszmary i dzis mam przeczucie ze cos jest nie tak a jakos nie potrafię ignorowac moich przeczuc bo niestety zazwyczaj sie sprawdzają zwlaszcza jeśli sa to zle przeczucia [emoji849]

Nie wiem, wczoraj z tz rozmawialismy ze w sumie to nic innego niz czekanie nam nie zostaje i wszystko moze sie przeciez jeszcze zdarzyc...
Potem snily mi sie koszmary i dzis mam przeczucie ze cos jest nie tak a jakos nie potrafię ignorowac moich przeczuc bo niestety zazwyczaj sie sprawdzają zwlaszcza jeśli sa to zle przeczucia [emoji849]
Ale.nic Ci nie jest? Nie masz plamien ani niepokojących boli?
Mnie od.około 2 godzin dziwnie kluje tak jakby tuż nad.wzgorkien lonowym...powtórzę test już jutro żeby się upewnić ...

Ale.nic Ci nie jest? Nie masz plamien ani niepokojących boli?
Mnie od.około 2 godzin dziwnie kluje tak jakby tuż nad.wzgorkien lonowym...powtórzę test już jutro żeby się upewnić ...
Nie właśnie, nie mam tez zadnych objawów ciazy, nawet cycki mi jakby zmalaly i przez to tez schizuje [emoji849]

Nie właśnie, nie mam tez zadnych objawów ciazy, nawet cycki mi jakby zmalaly i przez to tez schizuje [emoji849]

Kochana, może udzielił ci sie stres niepotrzebnie. Musi być dobrze. Ja wierze, że bedzie ok. Zawsze jak zajdę, to u mnie opcji innej niż taka, że bedzie dobrze nie ma. W obu ciążach robiłam wszystko. Nie myślałam złymi kategoriami. W drugiej nawet na aerobik chodziłam w 3 trymestrze. Jedynie co mnie wystraszyło kilka razy to takie kłucie w środku szyjki. Ale u ginki zawsze było wszystko ok. Więc żyłam normalnie.
Nie można schizować!

reklama
Do góry