Czemu tak??Ja mam dzis jakiegos dola i dziwne przeczucie ze chyba za szybko sie ciesze z tej ciąży i ze coś jest nie tak [emoji849]
reklama
Bunia1992
Fanka BB :)
Też uważam że nie ma to znaczenia bo w końcu każdemu udaje się inaczej tym co są mega płodni udaje się szybko a inni muszą poczekać o i tyle w temaciePowiem Ci że z mojego doświadczenia to częstotliwość boboseksow, przynajmniej u nas nie miala znaczenia, bo w pierwszej ciąży seksy co dwa dni może ze dwa razy i to wszystko i pyk bobas, a teraz codziennie w płodne i też od razu ciąża , myślałam że teraz nie zaskoczy bo za często a jednak
Lu_cy
Ja miałam 23 grudnia. Oby to się więcej nie powtórzyło. Musimy być dobrej myśli! Może ten październik będzie dla nas szczęśliwym miesiącemTo podobnie jak u mnie widzisz też 9tc, 21 listopada pozytywny test ciążowy, a 22 grudnia zabieg
Kaamilaaa
Nie wiem, wczoraj z tz rozmawialismy ze w sumie to nic innego niz czekanie nam nie zostaje i wszystko moze sie przeciez jeszcze zdarzyc...Czemu tak??
Potem snily mi sie koszmary i dzis mam przeczucie ze cos jest nie tak a jakos nie potrafię ignorowac moich przeczuc bo niestety zazwyczaj sie sprawdzają zwlaszcza jeśli sa to zle przeczucia [emoji849]
Ale.nic Ci nie jest? Nie masz plamien ani niepokojących boli?Nie wiem, wczoraj z tz rozmawialismy ze w sumie to nic innego niz czekanie nam nie zostaje i wszystko moze sie przeciez jeszcze zdarzyc...
Potem snily mi sie koszmary i dzis mam przeczucie ze cos jest nie tak a jakos nie potrafię ignorowac moich przeczuc bo niestety zazwyczaj sie sprawdzają zwlaszcza jeśli sa to zle przeczucia [emoji849]
Mnie od.około 2 godzin dziwnie kluje tak jakby tuż nad.wzgorkien lonowym...powtórzę test już jutro żeby się upewnić ...
Kaamilaaa
Nie właśnie, nie mam tez zadnych objawów ciazy, nawet cycki mi jakby zmalaly i przez to tez schizuje [emoji849]Ale.nic Ci nie jest? Nie masz plamien ani niepokojących boli?
Mnie od.około 2 godzin dziwnie kluje tak jakby tuż nad.wzgorkien lonowym...powtórzę test już jutro żeby się upewnić ...
Ale ja też.żadnych objawów nie mam :*Nie właśnie, nie mam tez zadnych objawów ciazy, nawet cycki mi jakby zmalaly i przez to tez schizuje [emoji849]
Tak jak mówisz pozostaje czekać..okresu nie masz plamien również a to najważniejsze...;*
Dziewczyny ostatnio pytałam czy jak drinkuję, a nie wiem o ciąży czy mogę zaszkodzić dziecku. Dziś przypadkowo znalazłam taki artykuł i postanowiłam podzielić się nim z wami:
Link do: Hipotetyczna Hania - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet [emoji3]
Link do: Hipotetyczna Hania - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet [emoji3]
martoosia04
Nie właśnie, nie mam tez zadnych objawów ciazy, nawet cycki mi jakby zmalaly i przez to tez schizuje [emoji849]
Kochana, może udzielił ci sie stres niepotrzebnie. Musi być dobrze. Ja wierze, że bedzie ok. Zawsze jak zajdę, to u mnie opcji innej niż taka, że bedzie dobrze nie ma. W obu ciążach robiłam wszystko. Nie myślałam złymi kategoriami. W drugiej nawet na aerobik chodziłam w 3 trymestrze. Jedynie co mnie wystraszyło kilka razy to takie kłucie w środku szyjki. Ale u ginki zawsze było wszystko ok. Więc żyłam normalnie.
Nie można schizować!
reklama
Martkaaa5
Bardzo fajnie pisze ta mamaginekolog lubię czytaćDziewczyny ostatnio pytałam czy jak drinkuję, a nie wiem o ciąży czy mogę zaszkodzić dziecku. Dziś przypadkowo znalazłam taki artykuł i postanowiłam podzielić się nim z wami: