reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ale w sensie żeby czekać do usg żeby powiedzieć tz o ciąży?? Ja się zastanawiam czy bym 3 dni wytrzymała póki m w delegacji, parę tyg to jakiś kosmos dla mnie!!
No ja tez pewnie bym nie wytrzymała [emoji23][emoji23] ja tylko wyjaśniłam o co halo z tymi boksami [emoji4] narazie to w ogóle musi być ciąża żeby mieć o czym mówić [emoji41]

reklama
Ja mam teraz podobno płodniaki, dziś pokazuje apka, że owu, a tu ani grama śluzu [emoji33] nawet jajko mnie nie kłuje [emoji1422] daaawno tak nie miałam [emoji1422]

Femibion 0 planowanie ciąży na przykład. Zawsze w składzie możesz przeczytać czy jest ten tlenek :)
No właśnie w między czasie doczytałam, że Femibion 0 ma tlenek żelaza, a ja go biorę od niedawna. No to chyba sprawa się wyjaśniła :)
Też unikam. Ale lecze sie domowymi sposobami 1.5 tygodnia i mam już dość [emoji22]
Oj to już za długo trwa i chyba lepiej wziąć coś mocniejszego! Szybkiego powrotu do zdrowia!

reklama
Do góry