reklama
Powiem Ci że z mojego doświadczenia to częstotliwość boboseksow, przynajmniej u nas nie miala znaczenia, bo w pierwszej ciąży seksy co dwa dni może ze dwa razy i to wszystko i pyk bobas, a teraz codziennie w płodne i też od razu ciąża , myślałam że teraz nie zaskoczy bo za często a jednakWidzę że wrzesień był dość szczęśliwy miejmy nadzieję że październik będzie łaskawy dla pozostałej części
Dziewczyny musimy się uzbroić w cierpliwość zajść w ciążę to nie taka prosta sztuka zawsze jak się tak bardzo mocno chce ze aż za bardzo to jak na złość się nie udaje.
U nas boboseksy co drugi dzień w pierwszym cyklu nie dały rezultatów w drugim cyklu były codziennie w dni płodne też nie dało to rezultatów. Także nie pozostaje nic innego jak liczyć na szczęście że te 25% szans zajścia w każdym cyklu się w końcu powiedzie
Musi być jeden złoty strzał i się uda [emoji813]Powiem Ci że z mojego doświadczenia to częstotliwość boboseksow, przynajmniej u nas nie miala znaczenia, bo w pierwszej ciąży seksy co dwa dni może ze dwa razy i to wszystko i pyk bobas, a teraz codziennie w płodne i też od razu ciąża , myślałam że teraz nie zaskoczy bo za często a jednak
flor87
Fanka BB :)
Gratulacje :-))))nie moglam zrobic wyraznego zdjecia bo mi sie rece trzesly...
MasterKa
Chodzi o takie pudełka, w którym będzie pozytywny test i pierwsza fotka fasolki [emoji16] fajny sposób na przekazanie wieści, że się jest w ciąży [emoji4]Jakie boxy niespodzianki bo nie w temacie jestem [emoji14] albo nie zajarzylam [emoji23]
Maga_ch
Ale w sensie żeby czekać do usg żeby powiedzieć tz o ciąży?? Ja się zastanawiam czy bym 3 dni wytrzymała póki m w delegacji, parę tyg to jakiś kosmos dla mnie!!Chodzi o takie pudełka, w którym będzie pozytywny test i pierwsza fotka fasolki [emoji16] fajny sposób na przekazanie wieści, że się jest w ciąży [emoji4]
Lu_cy
Femibion 0 planowanie ciąży na przykład. Zawsze w składzie możesz przeczytać czy jest ten tlenekO dzięki! Sok pomidorowy uwielbiam
A które tabletki mają otoczkę z tlenku żelaza?
martoosia04
Ja w tamtym roku robiłam test 21 listopada i byłam właśnie lipcówką miałam termin na 29 lipca może się powtórzy ! Oby
Ja robiłam test 01.11 i tp miałam na 10.07 [emoji173]️
Lu_cy
Też unikam. Ale lecze sie domowymi sposobami 1.5 tygodnia i mam już dość [emoji22]Lucy odnośnie antybiotyku jeżeli czujesz, że to konieczne to weź ale powiedz lekarzowi, że jakiś bezpieczny dla ciężarnych prosisz. Chociaż ja unikam raczej antybiotyków
reklama
martoosia04
Ja się wlasnie zastanawiam jakby to było z ta tajemnica, bo u nas w pracy od razu na L4 każą isc. To by M. wiedział ze w domu siedze cały czas [emoji848] bedzie ciąża bede myślec [emoji23]