Genadia
Fanka BB :)
Widzę cień gratulacje!nie moglam zrobic wyraznego zdjecia bo mi sie rece trzesly...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę cień gratulacje!nie moglam zrobic wyraznego zdjecia bo mi sie rece trzesly...
Wreszcie i ty sie doczekasz [emoji8]Strasznie wam zazdroszczę dziewczyny. Nie choro zazdroszczę, pozytywnie. Ale też już bym chciała. A obecny 6dc wydaje mi się tak odległy od starań, że aż ciśnie mnie w dołku.
Dziękuję [emoji8]Gratulacje!!
Gratulacje kochana [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4] ja mam nadzieję, że może załapie się na lipiec kto wie to test z apteki DOZ? Coś ostatnio te strumieniowe szczęśliwe muszę się w nie zaopatrzyćO jaaaaaa! Cieszę się Twoim szczęściem. Wspaniale dwie kreski!
Często tak mam przed okresem albo w okolicach owu że czasami szybciej wstanę albo kichne mocniej USG miałam w styczniu, kwietniu i czerwcu wszystko oki więc myślę, że raczej nic nowego się nie utworzyłoMalentka- widzę [emoji16] gratulacje!
Czy któraś z Was miała coś podobnego... ? Wczoraj jak wstałam z krzesła to bardzo zaczął mnie ciagnac jajnik. Trwało to może z minutę. Mam nadzieję, że to nie żaden torbiel :/
Widzę że wrzesień był dość szczęśliwy miejmy nadzieję że październik będzie łaskawy dla pozostałej części
Dziewczyny musimy się uzbroić w cierpliwość zajść w ciążę to nie taka prosta sztuka zawsze jak się tak bardzo mocno chce ze aż za bardzo to jak na złość się nie udaje.
U nas boboseksy co drugi dzień w pierwszym cyklu nie dały rezultatów w drugim cyklu były codziennie w dni płodne też nie dało to rezultatów. Także nie pozostaje nic innego jak liczyć na szczęście że te 25% szans zajścia w każdym cyklu się w końcu powiedzie
A suplementowalas magnez przed badaniem? Trzeba odstawić tabletki na 72h przed badaniem. Jeśli chodzi o żelazo to też mam podniesione, dobrze byłoby zbadać ferrytyne. Ja nie suplementowalam żelaza Ale np otoczki tabletek były z jego tlenku. I miałam 210 chyba a norma do 150.Dziewczyny sprawdzała sobie któraś z Was poziom magnezu i żelaza? Ja mam wyniki wczorajszego pobrania. Magnez mam w normie co mnie zaskoczyło bo często mam skurcze zwłaszcza stóp. Żelazo na odmianę mam podniesione, a badałam je bo wydawało mi się, że mam blade błony śluzowe. Nawet mąż potwierdził, że mam blade powieki. Nie spodziewałam się takich wyników. Jeśli chodzi o magnez to chciałam suplementować ze względu na skurcze no i teraz nie wiem. Czekam jeszcze na wynik progesteronu.