reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Cześć dziewczynki [emoji4] po pierwsze chciałam życzyć wszystkim dobrego dnia [emoji8] a druga sprawa to taka, ze dziś lub jutro przyjdą mi te testy owu z allegro, do których link krąży gdzieś tu na wątku [emoji4] to będzie moja pierwsza przygoda z takimi testami, dlatego chciałam Was zapytać kiedy najlepiej robić takie testy? Bo słyszałam, ze nie powinno się ich robić z porannego moczu. I kolejne pytanie to ile czekacie na wynik tego testu? Bo na stronie na allegro pisali tam, ze wynik jest po 10ciu minutach. Nie za długo?[emoji848]
Hej :-) tez do mnie ida testy, potestuje nawet z ta prolaktyna- a nuż się uda- nadzieja matka głupich. testy lepiej robic popoludniu i przedtem nie pic pare godzin, albo z rannego niepierwszego moczu. Wynik najlepiej widac, przynajmniej mi sie tak wydaje, jak test troche przeschnie, temu pewnie te 10 min na wynik :-) ale to tylko taka moja opinia ;-)
Ja najpierw robilam tymi z domowego lab. Potem tymi z allegro i teraz wracam do tych z domowego lab. Jakos te allegrowe mi kiepsko pokazywaly kreski...

reklama
Cześć dziewczynki [emoji4] po pierwsze chciałam życzyć wszystkim dobrego dnia [emoji8] a druga sprawa to taka, ze dziś lub jutro przyjdą mi te testy owu z allegro, do których link krąży gdzieś tu na wątku [emoji4] to będzie moja pierwsza przygoda z takimi testami, dlatego chciałam Was zapytać kiedy najlepiej robić takie testy? Bo słyszałam, ze nie powinno się ich robić z porannego moczu. I kolejne pytanie to ile czekacie na wynik tego testu? Bo na stronie na allegro pisali tam, ze wynik jest po 10ciu minutach. Nie za długo?[emoji848]
Rob o tej samej porze byle nie z porannego i nie pij za dużo przed, najlepiej tak z 1h przed nic nie pić. Zacznij np 10dc i patrz jak się zmienia. Ten czas to pewnie zależy od testu, u mnie 5 min

Mam nadzieje ze tz znajdzie w jakiejś aptece dzis te tabletki [emoji849] juz jest troche lepiej no ale jednak samo nie przejdzie[emoji849]
A ja juz mam taka ochote na [emoji173][emoji173][emoji173] a przez to nie moznaa [emoji28]Oj tak [emoji57]
Rozrzedza krew = ulatwia zagniezdzenie [emoji6]
no własnie przeczytalam na necie o tym ułatwieniu zagnieżdzenia,tylko sie zastanawialam czemu az dwie tabletkli.jutro do niej przedzwonie i sie upoewnie czy aby na pewno 2 i w sumie nie pamietam czy rano czy wueczorem brac,i tak musze zadzwonic :)

dzuiewczyny a czy ktoras z Was brala acard na podtrzymanie ciazy w razie w??? ciagle sie zastanawiam po co ona mi go przepisala....mowila ze wspomoze ewentualna ciaze aaaale...;/ z luteina sie czesto spotykalam ze laski brały...ale acard;/ i to po 2 tabletki dziennie...;/
Acard nie jest na podtrzymanie. On zapobiega aglomeracji krwinek. Też biorę codziennie 75mg, w ciąży mam brać 2 tabletki.

Ostatnia edycja:
reklama
Zrobiłam jeszcze rano test i na początku była baaaaardzo bardzo delikatna kreska. Teraz nic nie widać. Nie wytrzymam do 15 chyba :p

Do góry