flor87
Fanka BB :)
Hej :-) tez do mnie ida testy, potestuje nawet z ta prolaktyna- a nuż się uda- nadzieja matka głupich. testy lepiej robic popoludniu i przedtem nie pic pare godzin, albo z rannego niepierwszego moczu. Wynik najlepiej widac, przynajmniej mi sie tak wydaje, jak test troche przeschnie, temu pewnie te 10 min na wynik :-) ale to tylko taka moja opinia ;-)Cześć dziewczynki [emoji4] po pierwsze chciałam życzyć wszystkim dobrego dnia [emoji8] a druga sprawa to taka, ze dziś lub jutro przyjdą mi te testy owu z allegro, do których link krąży gdzieś tu na wątku [emoji4] to będzie moja pierwsza przygoda z takimi testami, dlatego chciałam Was zapytać kiedy najlepiej robić takie testy? Bo słyszałam, ze nie powinno się ich robić z porannego moczu. I kolejne pytanie to ile czekacie na wynik tego testu? Bo na stronie na allegro pisali tam, ze wynik jest po 10ciu minutach. Nie za długo?[emoji848]
Ja najpierw robilam tymi z domowego lab. Potem tymi z allegro i teraz wracam do tych z domowego lab. Jakos te allegrowe mi kiepsko pokazywaly kreski...