Lovi23
Fanka BB :)
Widzę [emoji1]Trochę wstyd wrzucać ale czy wy też widzicie coś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę [emoji1]Trochę wstyd wrzucać ale czy wy też widzicie coś?
trzymam kciuki:*Czekam pod medycyna pracy. Ale mam stresa![emoji33]
Nie czytaj tego ze inne kobiety biora acard inaczej. Sluchaj sie swojego lekarza:*Tak 75 mg raz dziennie po 2 tabl....dlatego tak mysle ze za duzo.ale jak zapytalam czemu tak duzo to "tak trzeba"....no wlasnie ja tez owulacji nie odczuwalam dawno i miesiac temu w ogole pecherzyk mi przerósł dlatego teraz tez sie obawiam ze nie pęknie.;/
no niby tak ale az dwie tabletki??? i po dwie dziennie az do miesiaczki...no sama juz nie wiem.....Nie czytaj tego ze inne kobiety biora acard inaczej. Sluchaj sie swojego lekarza:*
Moja szwagierka brała Acard. Poza tym ja tez się zdziwiłam, bo ostatnio bardzo często słyszę, ze gin przepisał kobiecie w ciąży Acard. To sie podobno powoli normą staje.dzuiewczyny a czy ktoras z Was brala acard na podtrzymanie ciazy w razie w??? ciagle sie zastanawiam po co ona mi go przepisala....mowila ze wspomoze ewentualna ciaze aaaale...;/ z luteina sie czesto spotykalam ze laski brały...ale acard;/ i to po 2 tabletki dziennie...;/
Widać wyraźnie, gratuluję!Trochę wstyd wrzucać ale czy wy też widzicie coś?
ja tez o tym słyszałam ale własnie u kobiet JUZ w ciazy .... no nic bede brac tylko teraz musze jeszcze o tej dawce poczytac....Moja szwagierka brała Acard. Poza tym ja tez się zdziwiłam, bo ostatnio bardzo często słyszę, ze gin przepisał kobiecie w ciąży Acard. To sie podobno powoli normą staje.
Oo no to super, ze jeszcze przed coś widać teraz tylko beta została [emoji3]22 września
Nie dziękuję [emoji8]Trzymam [emoji3]No rozumiem [emoji6] a trzymam kciuki, a jak juz wrocicie do staran to oby wam sie szybko udało [emoji6]
Acard to mi się kojarzy z tabletkami na serce.. moja babcia chyba takie miała [emoji57]dzuiewczyny a czy ktoras z Was brala acard na podtrzymanie ciazy w razie w??? ciagle sie zastanawiam po co ona mi go przepisala....mowila ze wspomoze ewentualna ciaze aaaale...;/ z luteina sie czesto spotykalam ze laski brały...ale acard;/ i to po 2 tabletki dziennie...;/