reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A ja mam do Was z pytanie nietypowe... Czy też Wam się zdarza mieć pieczenie pochwy po stosunku? To nie żadna infekcja , bo zero upławów i swędzenia... Poza tym przechodzi max. po godzinie.. I mam wrażenie, że to przez kontakt ze spermą..
Ja już w pracy. Teraz musze czekać do 15 na wyniki
Trzymam kciuki... Oby Ci szybko zleciało i czekamy na wieści
no własnie przeczytalam na necie o tym ułatwieniu zagnieżdzenia,tylko sie zastanawialam czemu az dwie tabletkli.jutro do niej przedzwonie i sie upoewnie czy aby na pewno 2 i w sumie nie pamietam czy rano czy wueczorem brac,i tak musze zadzwonic :)
No widzisz poinformuje Cię na spokojnie.. Będziesz pewniejsza.. Ja wychodze z załóżenia , że lakarz wie co robi , bo organizm organizmowi nie równy widocznie Twojemu potrzeba więcej, ważne żeby pomogło
Nie udalo sie[emoji24]
Przykro mi , ale zawsze może uda się znaleźć coś innego.. Z drugiej strony pomyśl , a jeśli miałoby to pogorszyć Twój stan ,a tutaj starasz się o malucha.. Głowa do góry.. I daj znać co konkretnie Ci powiedział

reklama
A ja mam do Was z pytanie nietypowe... Czy też Wam się zdarza mieć pieczenie pochwy po stosunku? To nie żadna infekcja , bo zero upławów i swędzenia... Poza tym przechodzi max. po godzinie.. I mam wrażenie, że to przez kontakt ze spermą.. Trzymam kciuki... Oby Ci szybko zleciało i czekamy na wieści No widzisz poinformuje Cię na spokojnie.. Będziesz pewniejsza.. Ja wychodze z załóżenia , że lakarz wie co robi , bo organizm organizmowi nie równy widocznie Twojemu potrzeba więcej, ważne żeby pomogłoPrzykro mi , ale zawsze może uda się znaleźć coś innego.. Z drugiej strony pomyśl , a jeśli miałoby to pogorszyć Twój stan ,a tutaj starasz się o malucha.. Głowa do góry.. I daj znać co konkretnie Ci powiedział
mnie tak czasem piecze...i tez mam wrazenie ze to nie od stosunku bo np wtedy kiedy piekło bylam rozluzniona max i nie bylo sucho..nie bylo tez ostro...i tez mam wrazenie ze to od kontaktu ze spema ale to sie zdarza tak raz w miesiacu tylko...moze dwa...dziwne

mnie tak czasem piecze...i tez mam wrazenie ze to nie od stosunku bo np wtedy kiedy piekło bylam rozluzniona max i nie bylo sucho..nie bylo tez ostro...i tez mam wrazenie ze to od kontaktu ze spema ale to sie zdarza tak raz w miesiacu tylko...moze dwa...dziwne
Dokładnie tak, ani za sucho ani nie ostro.. Mi się tak zdarza teraz prawie cały czas. Może dwa razy było bez podrażnienia i pieczenia.. Nie mam pojęcia co się dzieje.. Od kiedy mam styczność ze spermą no totalna klapa.. Myślałam też nad tym , że może coś używa do kąpieli co mnie podrażnia.. Ale nie wydaje mi się

Kardiolog nr 1 - Twierdzi ze to szmer, i on niby nie wplywal by na wykonywaną pracę.
Kardiolog nr 2 - Twierdzi ze to niedomykalność zastawki z wypadajacym platkiem.
Lekarz medycyny pracy - twierdzi ze to blok lewej odnogi.

Komu wierzyć?[emoji37]

Kardiolog nr 1 - Twierdzi ze to szmer, i on niby nie wplywal by na wykonywaną pracę.
Kardiolog nr 2 - Twierdzi ze to niedomykalność zastawki z wypadajacym platkiem.
Lekarz medycyny pracy - twierdzi ze to blok lewej odnogi.

Komu wierzyć?[emoji37]
Masakra każdy twierdzi co innego. Może to echo serca rozwieje wątpliwości. Zlecili jeszcze jakieś badania? Szok że tak nagle to wyszło.

reklama
Do góry