reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A ja mam do Was z pytanie nietypowe... Czy też Wam się zdarza mieć pieczenie pochwy po stosunku? To nie żadna infekcja , bo zero upławów i swędzenia... Poza tym przechodzi max. po godzinie.. I mam wrażenie, że to przez kontakt ze spermą..
Ja już w pracy. Teraz musze czekać do 15 na wyniki
Trzymam kciuki... Oby Ci szybko zleciało i czekamy na wieści
no własnie przeczytalam na necie o tym ułatwieniu zagnieżdzenia,tylko sie zastanawialam czemu az dwie tabletkli.jutro do niej przedzwonie i sie upoewnie czy aby na pewno 2 i w sumie nie pamietam czy rano czy wueczorem brac,i tak musze zadzwonic :)
No widzisz poinformuje Cię na spokojnie.. Będziesz pewniejsza.. Ja wychodze z załóżenia , że lakarz wie co robi , bo organizm organizmowi nie równy widocznie Twojemu potrzeba więcej, ważne żeby pomogło
Nie udalo sie[emoji24]
Przykro mi , ale zawsze może uda się znaleźć coś innego.. Z drugiej strony pomyśl , a jeśli miałoby to pogorszyć Twój stan ,a tutaj starasz się o malucha.. Głowa do góry.. I daj znać co konkretnie Ci powiedział

reklama
A ja mam do Was z pytanie nietypowe... Czy też Wam się zdarza mieć pieczenie pochwy po stosunku? To nie żadna infekcja , bo zero upławów i swędzenia... Poza tym przechodzi max. po godzinie.. I mam wrażenie, że to przez kontakt ze spermą.. Trzymam kciuki... Oby Ci szybko zleciało i czekamy na wieści No widzisz poinformuje Cię na spokojnie.. Będziesz pewniejsza.. Ja wychodze z załóżenia , że lakarz wie co robi , bo organizm organizmowi nie równy widocznie Twojemu potrzeba więcej, ważne żeby pomogłoPrzykro mi , ale zawsze może uda się znaleźć coś innego.. Z drugiej strony pomyśl , a jeśli miałoby to pogorszyć Twój stan ,a tutaj starasz się o malucha.. Głowa do góry.. I daj znać co konkretnie Ci powiedział
mnie tak czasem piecze...i tez mam wrazenie ze to nie od stosunku bo np wtedy kiedy piekło bylam rozluzniona max i nie bylo sucho..nie bylo tez ostro...i tez mam wrazenie ze to od kontaktu ze spema ale to sie zdarza tak raz w miesiacu tylko...moze dwa...dziwne

mnie tak czasem piecze...i tez mam wrazenie ze to nie od stosunku bo np wtedy kiedy piekło bylam rozluzniona max i nie bylo sucho..nie bylo tez ostro...i tez mam wrazenie ze to od kontaktu ze spema ale to sie zdarza tak raz w miesiacu tylko...moze dwa...dziwne
Dokładnie tak, ani za sucho ani nie ostro.. Mi się tak zdarza teraz prawie cały czas. Może dwa razy było bez podrażnienia i pieczenia.. Nie mam pojęcia co się dzieje.. Od kiedy mam styczność ze spermą no totalna klapa.. Myślałam też nad tym , że może coś używa do kąpieli co mnie podrażnia.. Ale nie wydaje mi się

Kardiolog nr 1 - Twierdzi ze to szmer, i on niby nie wplywal by na wykonywaną pracę.
Kardiolog nr 2 - Twierdzi ze to niedomykalność zastawki z wypadajacym platkiem.
Lekarz medycyny pracy - twierdzi ze to blok lewej odnogi.

Komu wierzyć?[emoji37]

Kardiolog nr 1 - Twierdzi ze to szmer, i on niby nie wplywal by na wykonywaną pracę.
Kardiolog nr 2 - Twierdzi ze to niedomykalność zastawki z wypadajacym platkiem.
Lekarz medycyny pracy - twierdzi ze to blok lewej odnogi.

Komu wierzyć?[emoji37]
Masakra każdy twierdzi co innego. Może to echo serca rozwieje wątpliwości. Zlecili jeszcze jakieś badania? Szok że tak nagle to wyszło.

reklama
Do góry