buterrfly
Fanka BB :)
A ja mam do Was z pytanie nietypowe... Czy też Wam się zdarza mieć pieczenie pochwy po stosunku? To nie żadna infekcja , bo zero upławów i swędzenia... Poza tym przechodzi max. po godzinie.. I mam wrażenie, że to przez kontakt ze spermą..
Trzymam kciuki... Oby Ci szybko zleciało i czekamy na wieściJa już w pracy. Teraz musze czekać do 15 na wyniki
No widzisz poinformuje Cię na spokojnie.. Będziesz pewniejsza.. Ja wychodze z załóżenia , że lakarz wie co robi , bo organizm organizmowi nie równy widocznie Twojemu potrzeba więcej, ważne żeby pomogłono własnie przeczytalam na necie o tym ułatwieniu zagnieżdzenia,tylko sie zastanawialam czemu az dwie tabletkli.jutro do niej przedzwonie i sie upoewnie czy aby na pewno 2 i w sumie nie pamietam czy rano czy wueczorem brac,i tak musze zadzwonic
Przykro mi , ale zawsze może uda się znaleźć coś innego.. Z drugiej strony pomyśl , a jeśli miałoby to pogorszyć Twój stan ,a tutaj starasz się o malucha.. Głowa do góry.. I daj znać co konkretnie Ci powiedziałNie udalo sie[emoji24]