reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Kardiolog nr 1 - Twierdzi ze to szmer, i on niby nie wplywal by na wykonywaną pracę.
Kardiolog nr 2 - Twierdzi ze to niedomykalność zastawki z wypadajacym platkiem.
Lekarz medycyny pracy - twierdzi ze to blok lewej odnogi.

Komu wierzyć?[emoji37]
Masakra.. Powinni Cię wysłać na badania jakieś.. Bo żaden nie potwierdził drugiego.. A możesz to skonsultować z jakimś innym kardiologiem jeszcze ? Nigdy nie miałaś żadnych problemów ze strony serca, nie wiem typu bóle, problemy z oddychaniem, ciśnienie Ci się wahało ? jakieś kołatania, szybkie męczenie się

reklama
hm ...moze to uczulenie na sperme?? bo u mnie to tylko raz kiedys sie zdarza...a staramy sie juz 4-ty cykl średnio co dwa dni
Kurcze , też o tym myślałam.. No cóż chyba poczekamy do wizyty u gin może on mi coś podpowie..
Bo jeśli to uczulenie to jestem ciekawa jak będą wyglądać nasze starania [emoji20]

Ja sie nigdy nie skarżyłam na nic. Gdyby bylo cos nie tak juz dawno bym poszla do lekarza. Dzwonilam do pracodawcy ze niestety ale musze zrezygnowac, zyczyli mi zdrowia duzo. No i bede sie dalej diagnozować bo lekarz medycyny pracy twierdzi ze ten blok trzeba leczyć.
Mam tysiac mysli w glowie. Kazdy mi mowi co innego. Jakas masakra!
Rowno tydzien zostal do operacji mojego meza! Niech chociaz tu wszystko dobrze pojdzie! Bo teraz z Nas dwie ofiary losu sa! Pech Nas nie opuszcza.

Buterfly to pieczenie pochwy po stosunku to pewnie z otarć jest. Może potrzebujecie większego nawilżenia? Ja czesto tak miałam, ale jak zaczęliśmy używać żelu to już nic mnie nie pieklo

Ja sie nigdy nie skarżyłam na nic. Gdyby bylo cos nie tak juz dawno bym poszla do lekarza. Dzwonilam do pracodawcy ze niestety ale musze zrezygnowac, zyczyli mi zdrowia duzo. No i bede sie dalej diagnozować bo lekarz medycyny pracy twierdzi ze ten blok trzeba leczyć.
Mam tysiac mysli w glowie. Kazdy mi mowi co innego. Jakas masakra!
Rowno tydzien zostal do operacji mojego meza! Niech chociaz tu wszystko dobrze pojdzie! Bo teraz z Nas dwie ofiary losu sa! Pech Nas nie opuszcza.
A z jakich Ty jesteś okolic ? Bo może będę w stanie polecić Ci dobrego kardiologa
Musisz trafić na odpowiedniego lekarza, i na spokojnie się zdiagnozować.. Nie denerwuj się, bo to pogorszy sprawę..
I operacja na pewno się uda

reklama
Buterfly to pieczenie pochwy po stosunku to pewnie z otarć jest. Może potrzebujecie większego nawilżenia? Ja czesto tak miałam, ale jak zaczęliśmy używać żelu to już nic mnie nie pieklo
Może i to , to.. Niczego nie wykluczam.. Chociaż zawsze wydawało mi się, że nie mam z tym problemu.. Warto spróbować , zamiast się męczyć.. Skonsultuje się z lekarzem.. A jakiego Ty używasz i możesz polecić ?

Do góry