reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja dziś też walczę z dołkiem spadającej temp. [emoji24][emoji24][emoji24]
Choc brzuch od rana z uczuciem jak na @.

Ja to się kompletnie nie znam na tym mierzeniu temp, najlepiej to działać i czekać na termin @ , testować i nie stresować się po drodze spadkami temperatury ;) bo to tylko nie potrzebny stres jest - wg mnie oczywiście , a Ty zrobisz jak uważasz :)
Dziewczyny pisały na innych wątkach , że mają objawy nadchodzącej @, krosty itp. a później okazywało się , że ciąża jest - także tym też nie ma co się sugerować .
Co ma być to i tak będzie ;* Głowa do góry :D

reklama
Ojej :*

Dzisiaj mam 25 dc w poprzedniej ciazy dokładnie w ten sam dzień cyklu był cień, a ty nie miałaś też robić?
:* szok
U mnie biel. Dziś odstawiam duphaston i czekam na @. Mam nadzieję że przyjdzie szybko.

Na Twoim miejscu poszłabym na betę. Ja bez większego przyglądania widzę więc myślę że się udało.

Ja bym nie przerywala starań, no ale ja tak mowie bo jeszcze nie pracuje no i u nas te starania juz troche trwaja wiec nawet jakbym teraz zaczela prace to bym nie rezygnowala ze starań.

Hmm... no mi też gina powiedziała, żeby nie przerywać i nie kucić losu nawet przez te tabsy - ale z drugiej strony trochę się martwię o ubezpieczenie i dochody - bo jak ja nie będę miała dochodów to będzie ciężko, tym bardziej , że początek października składamy wniosek o kredyt na swoje mieszkanko - no ale nawet jeśli zajdę w między czasie to jakoś to będzie :D
Mojego D siostra ma 5 dzieci i też jakoś żyją - chociaż jej to akurat rodzice dużo pomagają a ona wcale tego nie docenia :/ masakra jakaś :/

U mnie biel. Dziś odstawiam duphaston i czekam na @. Mam nadzieję że przyjdzie szybko.

Na Twoim miejscu poszłabym na betę. Ja bez większego przyglądania widzę więc myślę że się udało.
U mnie beta odpada bo jak mam iść na badanie krwi to mnie Az trzepie :p zrobię jutro test i po jutrzejszym tej samej firmy zobaczę czy ciemnieje, wtedy też będzie termin @ to zobaczę czy przyjdzie

U mnie beta odpada bo jak mam iść na badanie krwi to mnie Az trzepie [emoji14] zrobię jutro test i po jutrzejszym tej samej firmy zobaczę czy ciemnieje, wtedy też będzie termin @ to zobaczę czy przyjdzie
Na pewno @ nie przyjdzie a kreska bedzie ciemniala [emoji3]
I potem grzecznie czekasz 2tygodnie na wizytę do gin ? [emoji6]

reklama
Do góry