reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hejka! Ja sie podlamalam moja gin nest na urlopie i mam wizyte dopiero 8 pazdziernika... czyli 1 cykl z podwyzszona prolaktyna mnie jeszcze czeka na pewno .... moglabym ja obnizyc nie stresując sie ale w tej pracy nie idzie [emoji35]

reklama
dzuiewczyny a czy ktoras z Was brala acard na podtrzymanie ciazy w razie w??? ciagle sie zastanawiam po co ona mi go przepisala....mowila ze wspomoze ewentualna ciaze aaaale...;/ z luteina sie czesto spotykalam ze laski brały...ale acard;/ i to po 2 tabletki dziennie...;/
Czesto dziewczyny po poronieniach biora acard, on moze pomoc w prawidlowym zagniezdzeniu zarodka, nie orientuje sie dokladnie jak to dziala ale wiem ze ma wplyw na krzepliwosc krwi.
Zaufaj gin i bierz, serio on nie zaszkodzi a moze pomóc [emoji6]

Acard też często każą brać, na wątku ciąża po poronieniu sporo dziewczyn bierze jak czytałam posty, nie do końca pamiętam dlaczego ale wiem że też jest pomocny, chyba zapobiega zakrzepom ale nie jestem pewna
no tez o tym czytalam tylko ze ja nie mialam przeszlosci z poronieniem <odpukac!> wiec co dala mi na wszelki wypadek?;/

Czesto dziewczyny po poronieniach biora acard, on moze pomoc w prawidlowym zagniezdzeniu zarodka, nie orientuje sie dokladnie jak to dziala ale wiem ze ma wplyw na krzepliwosc krwi.
Zaufaj gin i bierz, serio on nie zaszkodzi a moze pomóc [emoji6]
no wezme wezme tylko tak mysle ze jedna tabletke tego acardu bede brala...bo ona kazala dwie naraz i czytalam na roznych forach ze acard biora laski przewazne po jednej tabletce dziennie

dziewczyny a da sie odczuc pekniecie pecherzyka?:p wczoraj mialam wielkość 2,0 i wg niej niej najdalej dzis peknie a ja nie mialam tak dawno bolu owulacyjnego ze zapomnalam czy to czuc :(:p

no wezme wezme tylko tak mysle ze jedna tabletke tego acardu bede brala...bo ona kazala dwie naraz i czytalam na roznych forach ze acard biora laski przewazne po jednej tabletce dziennie
75mg ci kazala brac ? Ja tez bym z tego brala jedna tabletke [emoji848]
dziewczyny a da sie odczuc pekniecie pecherzyka?:p wczoraj mialam wielkość 2,0 i wg niej niej najdalej dzis peknie a ja nie mialam tak dawno bolu owulacyjnego ze zapomnalam czy to czuc :(:p
Nie pomoge bo nigdy chyba nie czulam takiego prawdziwego bolu owulacyjnego przy peknieciu pecherzyka jedynie mam bole okoloowulacyjne [emoji6]

Dobry dzień

A ja obudziłam się z rozkręconym przeziębieniem fantastycznie [emoji57]
Cześć dziewczyny. Ja właśnie czekam w kolejce na pobranie krwi. Trzymajcie kciuki. :)
Trzymam kciuki i daj znać jaki będzie wynik [emoji5]
Trochę wstyd wrzucać ale czy wy też widzicie coś? :o
Widać, widać cień [emoji7]
Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce :(miłego dnia dziewczynki ;)
Dokładnie [emoji20] Miłego [emoji8]
Ja dziś też walczę z dołkiem spadającej temp. [emoji24][emoji24][emoji24]
Choc brzuch od rana z uczuciem jak na @.
Nie denerwuj się, dopóki nie ma @ wszystko jest możliwe
Zbieram sie powoli i jade. Trzymajcie kciuki aby dobrze wyszło[emoji8]
Trzymam kciuki , trochę z przebojami , ale na pewno ta praca będzie Twoja [emoji110] [emoji5]
No i moja niecierpliwość zwyciężyła... zrobiłam dzisiaj rano test i nic, zupełnie nic... może za wcześnie jest albo zwyczajnie nic tym razem nie wyszło. W sumie czuje się jak na okres więc zaskoczona nie jestem. W piątek lub sobotę jeżeli nie będę mieć okresu zatestuje jeszcze raz ;) pozdrawiam i życzę miłego dnia :)
Lepiej poczekać do @.. Ja trzymam kciuki za pozytyw [emoji110]

reklama
75mg ci kazala brac ? Ja tez bym z tego brala jedna tabletke [emoji848]Nie pomoge bo nigdy chyba nie czulam takiego prawdziwego bolu owulacyjnego przy peknieciu pecherzyka jedynie mam bole okoloowulacyjne [emoji6]
Tak 75 mg raz dziennie po 2 tabl....dlatego tak mysle ze za duzo.ale jak zapytalam czemu tak duzo to "tak trzeba"....no wlasnie ja tez owulacji nie odczuwalam dawno i miesiac temu w ogole pecherzyk mi przerósł dlatego teraz tez sie obawiam ze nie pęknie.;/

Do góry