reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Trochę wstyd wrzucać ale czy wy też widzicie coś? :o

Załączniki

• 20180918_073647.jpg
    20180918_073647.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 72
Dobry [emoji137]
No to narazie pozostaje życzyć cierpliwości [emoji7]
Juz na szczęście jestem cierpliwa po tych wszystkich nieudanych cyklach [emoji6]
Ja chce zatestowac w pt ale chyba najbardziej miarodajny wynik dostanę 27.09 w terminie @ o ile nie wyprzedzi mnie małpa.
Czekaj cierpliwie [emoji6]
Ja nie testuje w tym miesiącu bo nie mam raczej do czego [emoji14] te nieszczęsne zapalenie musze wyleczyć i zobacze w środę na ile dostanę umowę w pracy - jak na rok to od nast cyklu dalej działamy, a jak tylko na 3 mies. To chyba bd trzeba chwile się wstrzymać
Ja bym nie przerywala starań, no ale ja tak mowie bo jeszcze nie pracuje no i u nas te starania juz troche trwaja wiec nawet jakbym teraz zaczela prace to bym nie rezygnowala ze starań.
Dziewczyny jest szansa na tą pracę[emoji120]
W drodze powrotnej od kardiologa dzwonił do mnie teść i mówił abym podjechała się zapytać o termin wizyty do kardiologa u Nas w mieście do ktorego on chodzi. Bez nadziei pojechałam, jeszcze mówię do męża że na bank się dziś nie dostanę. Pytam sie w recepcji czy jest szansa, Pani mi mowi abym poszla do Doktorki sama sie zapytać bo mają komplet pacjentów. Doktorka mi mowi abym o 18 zadzwoniła do Niej czy da radę mnie przyjąć, dzwonię po 18 i mówi abym przyszła na 19. Przyszlam i czekalam do 20 aż mnie przyjmie.
No i tak...mam niedomykalność zastawki z wypadającym płatkiem czegoś tam. Mówiła ze ta niedomykalność jest umiarkowana. Kazała mi co roku przychodzić na kontrolę i ...wpisała mi zaświadczenie lekarskie z tym co mi jest i z dopiskiem "Brak przeciwwskazań do wykonywania pracy z ograniczonym wysiłkiem fizycznym". No i się jeszcze nie cieszę bo niewiadomo jak lekarz medycyny pracy zinterpretuje to ograniczenie wysiłku...Także jutro pójdę i powiem że nie mam skierowania bo lekarz mi zlecil dodatkowe badania.
Jutro zobaczymy jak sie to skonczy. Bo lekarz medycyny pracy od 8 przyjmuje a ja na 8 mam to szkolenie...no i nie wiem sama co ze mną zrobią.
Trzymam kciuki zeby sie udalo z ta pracą[emoji3]
No i moja niecierpliwość zwyciężyła... zrobiłam dzisiaj rano test i nic, zupełnie nic... może za wcześnie jest albo zwyczajnie nic tym razem nie wyszło. W sumie czuje się jak na okres więc zaskoczona nie jestem. W piątek lub sobotę jeżeli nie będę mieć okresu zatestuje jeszcze raz ;) pozdrawiam i życzę miłego dnia :)
Moze bylo za wcześnie na test [emoji6] trzymam kciuki za powtorke [emoji6]
Ja dziś też walczę z dołkiem spadającej temp. [emoji24][emoji24][emoji24]
Choc brzuch od rana z uczuciem jak na @.
Ej pokaż wykres ? [emoji6] to ze tempka spadla dobry tydzien przed @ nic nie znaczy jeszcze [emoji57] a moze to implantacja ? Ile masz dpo ?

reklama
Do góry