reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A dlaczego? Jak dadzą na 3 miesiące ,to podejrzewam, że później znowu przedłużą. Wystarczy się nie chwalić w pracy ze się jest np. W pierwszym miesiącu ;)

Przedłużyć pewnie przedłuża jak sie sprawdzę ;) ale jak by wyszło, ze jestem w ciąży i miałabym tego naoczne znaki to pewnie by nie przedłużyli, bo różnie to może byc- a nie wiem jak mi się bd objawiać :p

reklama
A ja okresik powinnam mieć 22-23. Oby już nie przyszedł chociaż wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że przyjdzie...

Ja w poprzednim cyklu byłam pewna, że @ przyjdzie bo miałam PMS, pryszcz mi wyskoczył nawet na dolnej powiece, a jednak w ciążę zaszłam. Myślę, że nie ma się co sugerować objawami jak na @ bo sa bardzo podobne do ciążowych.

Dziewczyny jest szansa na tą pracę[emoji120]
W drodze powrotnej od kardiologa dzwonił do mnie teść i mówił abym podjechała się zapytać o termin wizyty do kardiologa u Nas w mieście do ktorego on chodzi. Bez nadziei pojechałam, jeszcze mówię do męża że na bank się dziś nie dostanę. Pytam sie w recepcji czy jest szansa, Pani mi mowi abym poszla do Doktorki sama sie zapytać bo mają komplet pacjentów. Doktorka mi mowi abym o 18 zadzwoniła do Niej czy da radę mnie przyjąć, dzwonię po 18 i mówi abym przyszła na 19. Przyszlam i czekalam do 20 aż mnie przyjmie.
No i tak...mam niedomykalność zastawki z wypadającym płatkiem czegoś tam. Mówiła ze ta niedomykalność jest umiarkowana. Kazała mi co roku przychodzić na kontrolę i ...wpisała mi zaświadczenie lekarskie z tym co mi jest i z dopiskiem "Brak przeciwwskazań do wykonywania pracy z ograniczonym wysiłkiem fizycznym". No i się jeszcze nie cieszę bo niewiadomo jak lekarz medycyny pracy zinterpretuje to ograniczenie wysiłku...Także jutro pójdę i powiem że nie mam skierowania bo lekarz mi zlecil dodatkowe badania.
Jutro zobaczymy jak sie to skonczy. Bo lekarz medycyny pracy od 8 przyjmuje a ja na 8 mam to szkolenie...no i nie wiem sama co ze mną zrobią.
Świetnie !!:) szansę na pracę masz :))

No i moja niecierpliwość zwyciężyła... zrobiłam dzisiaj rano test i nic, zupełnie nic... może za wcześnie jest albo zwyczajnie nic tym razem nie wyszło. W sumie czuje się jak na okres więc zaskoczona nie jestem. W piątek lub sobotę jeżeli nie będę mieć okresu zatestuje jeszcze raz ;) pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

reklama
No i moja niecierpliwość zwyciężyła... zrobiłam dzisiaj rano test i nic, zupełnie nic... może za wcześnie jest albo zwyczajnie nic tym razem nie wyszło. W sumie czuje się jak na okres więc zaskoczona nie jestem. W piątek lub sobotę jeżeli nie będę mieć okresu zatestuje jeszcze raz ;) pozdrawiam i życzę miłego dnia :)
Za szybko!:p poczekaj do soboty :)

Do góry