reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Może masz naturalnie podwyższona temperature. Wrzucę Ci mój wykres. Też czasem mam wyzej Ale to przeważnie jak wypije jakieś piwo albo winko z malzem.Zobacz załącznik 898880
Dawniej nie miewałam wysokich w pierwszej fazie więc trochę mnie to dziwi.t
Pokaz wykres ? Jednorazowe skoki do wyzszych temperatur masz czy dluzej sie utrzymuje ?
To mój poprzedni cykl. W trakcie myślałam, że będzie bezowulacyjny no ale owu była na bank bo i ciąża biochemiczna była... Tetaz mam 7dc i znowu tempki na poziomie 36.6-36.7
Screenshot_20180917-103833.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180917-103833.jpg
    Screenshot_20180917-103833.jpg
    48,9 KB · Wyświetleń: 164
reklama
W jaki sposób przyjmujecie kwas foliowy? Ja dziś rano na czczo wzięłam Folik, witaminę B12 i Salfazin i teraz mnie bardzo mdli. Tylko, że ja nie jem śniadań przed wyjściem do pracy bo nie mam na to czasu więc musze brać na czczo. Śniadanie jem dopiero w biurze ale wtedy nie chcę paradować z kwasem ;)
Ja biorę właśnie po śniadaniu w domu a jak nie zdążę to po południu np. Po obiedzie..
Zwykle leki czy witaminy lepiej brać po posiłku niż na pusty żołądek ;)

A propo Eweliny to ona nie ma wogole podstawowej wiedzy na temat owulacji itp. Jak można pisać ze kończy starania za dwa dni robi test a 3 dni wcześniej skończyła jej się @ :o czy tylko ja tego nie rozumiem?
A dziewczyny czy oprócz bety powinnam jeszcze zrobić jakieś badania z krwi?

Niby tak , ale tak samo na logikę jest , ze nie można być w ciąży i mieć okresu , bo jak dochodzi do zapłodnienia to nie mozliwe jest, żeby była owulacja i tkanka się złuszczała skoro zarodek jest i tam rośnie - a jednak są kobiety, które maja @ cała ciążę i.nawet nie wiedzą, ze w.niej są - więc wg tego wszystko jest możliwe [emoji12]
Wtedy to nie jest okres. Osobiscie nawet nikogo nie znam, kto mial okres i byl w ciazy, fakt ze w internecie mozna rozne bzdury wyczytac... Ale po co zaraz we wszystko wierzyc ? I jeżeli kobieta ma takie plamienia to powinna udać się do ginekologa... różne są przyczyny np problemy z progesteronem (mialam tez w terminie @ plamienie, mogla to byc implantacja ale niski progesteron tez byl więc... ) nadzerka...

A propo Eweliny to ona nie ma wogole podstawowej wiedzy na temat owulacji itp. Jak można pisać ze kończy starania za dwa dni robi test a 3 dni wcześniej skończyła jej się @ :o czy tylko ja tego nie rozumiem?
Ona ma ciśnienie na to dziecko. Tylko nie wiem czemu nie umie nad sobą zapanować.

Zbadaj progesteron [emoji6]

Ja biorę właśnie po śniadaniu w domu a jak nie zdążę to po południu np. Po obiedzie..
Zwykle leki czy witaminy lepiej brać po posiłku niż na pusty żołądek ;)
Podobno witaminy z grupy B są rozpuszczalne w wodzie więc można brać przed posiłkiem. Tylko, że ja wzięłam o 7 a sniadanie zjadlam dopiero o 10. Pasowałoby coś zjeść niedługo po witaminkach tylko u mnie to skomplikowane bo dojazd do pracy zajmuje mi długo.

reklama
Do góry