reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A propo Eweliny to ona nie ma wogole podstawowej wiedzy na temat owulacji itp. Jak można pisać ze kończy starania za dwa dni robi test a 3 dni wcześniej skończyła jej się @ :o czy tylko ja tego nie rozumiem?
A dziewczyny czy oprócz bety powinnam jeszcze zrobić jakieś badania z krwi?
ja robiąc betę robiłam jeszcze progesteron.

reklama
Wiesz co u Nas juz checi brak na seks po owulacji. Powaznie. W dni plodne bzykamy sie jak króliki, ale pozniej doslownie odpoczywamy od seksu...bo oboje mamy go dość...taki seks na luzie jest dopiero gdzies ok tygodnia po owulacji. Ja wiem ze tak nie powinno byc, ale zawsze kiedy zakladam sobie caly cykl bzykania to nic z tego nie wychodzi.
Ja w ogole nie wiem jak sie bzykac nawet! Bo my mamy problem z mala ilością plemnikow, z morfologia i ruchem...i na dzien dzisiejszy seks jest codziennie przez cale dni plodne bo zwyczajnie sie obawiam ze te plemniki mogą nie dotrzec na czas przy seksie co dwa dni skoro maja kiepski ruch...ich żywotność jest na poziomie pinad 60%, ale co z tego jak kiepsko sie ruszają. Nie wiem moze na przyszly cykl spróbujemy seksu co dwa dni
A co z żelem consive plus? Ja ho stosowałem i on poprawia ruch jak i żywotność

Do góry