reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Aż mi się przypomniało jak przed ślubem babeczka na naukach przedmałżeńskich kazała mi mierzyć przez cały miesiąc i zaznaczać i z tym wykresem przyjść żeby ona sprawdziła czy dobrze owulację wyznaczyłam no tylko szkoda że mi właśnie nie powiedziała jak i jakim termometrem się mierzy ;P ja oczywiście olalam sprawę i ona z pretensja że potem nie będę wiedziała jak się ustrzec przed niechcianą ciąża na co mój mąż jej odparł że normalni ludzie się zabezpieczają przed niechcianą ciąża a nie mierzą temperatury ;P

Hahahah też nam kazali prowadzić ten kalendarzyk [emoji849] jak jej powiedziałam, że my raczej nie potrzebujemy kalendarzy bo już mamy dziecko małe w domu i na nic nam to, to dialog szybko sie skończył. [emoji23][emoji23]

Pierwsza beta 63, 350 dzisiaj rano pk 48 godzinach 187 więc wzrosła 3 krotnie. Stres już że mnie powoli schodzi jeszcze wizyta u gina potwierdzającą ciążę w macicy i będę przeszczesliwa :biggrin2:
Pięknie urosła !! Teraz dbaj o siebie [emoji7]
Miłego wieczoru[emoji5]
Ja idę spać. Jutro chrzciny to chociaż nie będę myśleć o poniedziałkowej wizycie. Choć nie ukrywam ze chyba zniosę jajo do tego poniedziałku. Taka jestem niecierpliwa![emoji15]
No ale będzie co ma być[emoji173]
Dobrej nocy[emoji120]
O której masz wizyte ? Oby wszystko było wporządku. Lekarz lekarzowi nie równy
Hej kochane moje [emoji6] witam się w 2dc [emoji16] dobrze że się @ pojawiła wiem na czym stoję [emoji6], z mężem podjęliśmy decyzję że się będziemy starać od początku czyli cała owulację a nie tak jak teraz celować w owulację i po [emoji6]jaka płeć ma być to będzie oby było zdrowe [emoji7] , kciuki trzymam za testujące dziewczyny i milej niedzieli życzę [emoji6]
Trzymam kciuki za ten cykl
Witam w niedzielny poranek. Ja zamierzam testować w piątek dopiero Ale też już mnie korci żeby wcześniej. Póki co nie kupiłam jeszcze testu to może jakoś wytrzymam do piątku Ale szczerze mówiąc jakoś kiepsko to widzę... No ale nadzieja jest ;)
Nadzieja zawsze jest.. Jakieś objawy na @ czy cisza ?
Trzymam kciuki za test
Kiedys mi sie przysnilo ze mialam mala coreczke i to jak do niej mowilam i tak mi sie to wbilo w głowę ze jak bedzie dziewczynka to bedzie wlasnie tak jak we śnie [emoji6][emoji3] Daria Dagmara [emoji7][emoji7]
Fajne imionka [emoji4] U nas jest wybrane dla córki Łucja [emoji12]
U Nas będzie Laura/Wiktoria lub Kuba/Szymon[emoji4]
Imiona wybrane od 2 lat[emoji23]
Ja mam chrzenice Laure.. Fajne te dziewczynki Laury [emoji7]
Dzień dobry i witam się w 1dc :sad:
Ale to było do przewidzenia raczej, no cóż staramy się dalej....

Gratuluję @Alterego :yes:
Witam nowe staraczki!:yes:
Trzymam kciuki za kolejny cykl [emoji110]
Cześć. Kiedyś tu zaglądałam, coś napisałam, potem przestałam tu zaglądać. Dziś wracam.
Muszę coś z siebie wyrzucić. Jestem strasznie niecierpliwa. Chcę dziecka tu i teraz, zaraz. Nie mogę wytrzymać do terminu @,nie mogę nawet pracować. Nie mogę, nie chcę,nie potrafię. Doszukuje się znaków na niebie i ziemi, że jestem w ciąży. Do okresu tydzień i gdyby były takie testy, to pewnie już bym zrobiła....
Miałam lekkie plamienie. Miałam tak w pierwszej ciąży, ale i w sierpniowym bezowocnym cyklu, też miałam plamienie. Więc z jednej strony myślę, że to może implantacja , a z drugiej to mogą być problemy zdrowotne. Nie da się nie nakręcać na ciążę. Do pracy chodzę jak za karę. Jestem zła i smutna. Mam okropny charakter, jestem tak niecierpliwa. Poza tym córeczka daje mi popalić. Sama się sobie dziwię, że marzy mi się drugie ;)
A co najgorsze to te dwie upragnione krechy nie są wcale gwarancją narodzin zdrowego dziecka. Tak mnie to dołuje wszystko, bo pamiętam jak było z córką. W piątym tygodniu ciąży wylądowałam w szpitalu z poronieniem zagrażającym. I tyle bym dała, aby znów zostać mamą, ale to takie trudne. Ta cała ciąża, poród. Kurczę samo zapłodnienie jest problemem, a to pwinna być tylko przyjemność.
Na pewno wkońcu się uda, tego Ci życzę.. Dużo siły i wiary [emoji6]
Też się zastanawialam czy Ewelina to nie troll.
Ale z drugiej strony troll wydawałby tyle kasy na testy... Dla głupiej zabawy... No chyba że kradnie czyjeś zdjęcia

Hahahah też nam kazali prowadzić ten kalendarzyk [emoji849] jak jej powiedziałam, że my raczej nie potrzebujemy kalendarzy bo już mamy dziecko małe w domu i na nic nam to, to dialog szybko sie skończył. [emoji23][emoji23]
A ja karmiłam piersią podczas nauk przedmałżeńskich i też się dialog szybko skończył [emoji14]

Juz zdazylam odpisac nawet[emoji23]
Nie wierzę w głupotę tej dziewczyny [emoji33] nie wiem czy ona jest świadoma tego co pisze. Stek bzdur. Raz jest tak, potem odwraca w całkiem innym kierunku to co napisała wcześniej [emoji33] ja nie wiem czy ona tak na serio czy sobie robi jaja ze wszystkich dookoła [emoji33]

reklama
Do góry