reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Tak miałam za wysoką prolaktyne i od miesiąca biorę bromocorn teraz prolaktyna jest na poziomie 5,08 ale to dopiero pierwszy cykl z taką prolaktyna, LH, FSH, testosteron DHEA-SO4 w normie, 30 października kolejna wizyta u gin-endo. Teraz 20 dc i chyba nie było owu
No to trzymam kciuki za szybką ciążę[emoji4]

No to trzymam kciuki za szybką ciążę[emoji4]
Chciałabym tylko chyba teraz jest cykl bezowulacyjny, mierze temperaturę i już 20 dc a skoku nie ma tak jak zawsze, tylko śluz płodny od 5 dni dziś już go nie widać i potworny ból jajnika a dziś już tylko trochę kłuje. To mój obecny wykres
Screenshot_20180915-184749.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180915-184749.jpg
    Screenshot_20180915-184749.jpg
    88,4 KB · Wyświetleń: 168
reklama
Chciałabym tylko chyba teraz jest cykl bezowulacyjny, mierze temperaturę i już 20 dc a skoku nie ma tak jak zawsze, tylko śluz płodny od 5 dni dziś już go nie widać i potworny ból jajnika a dziś już tylko trochę kłuje. To mój obecny wykres Zobacz załącznik 898424
Ja sie na temperaturze nie znam, bo nie mierzę. Ale dziewczyny Ci cos moze doradzą. A oprocz mierzenia robisz np testy owulacyjne, monitorujesz cykl?

Do góry