reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A ja wam powiem ze wiem ze ten cykl na bank nieudany [emoji58] Właśnie złapała mnie jakas okropna infekcja [emoji31] jak czasami mi się zdarzają to ok, ale teraz jest jakos gorzej, ostatni raz tak miałam jak bylam w ciąży..
Polecam Ci Gynoxin optima!
Jest świetny na infekcje, zwłaszcza wtedy kiedy nie mamy możliwości pójścia do lekarza. Mi pomógł już po pierwszej tabletce, a ogólnie jest ich trzy. Jest bez recepty! Kosztuje w zależności od apteki ok 30 zł. Do tego możesz stosować eż clotrimazolum.

reklama
Polecam Ci Gynoxin optima!
Jest świetny na infekcje, zwłaszcza wtedy kiedy nie mamy możliwości pójścia do lekarza. Mi pomógł już po pierwszej tabletce, a ogólnie jest ich trzy. Jest bez recepty! Kosztuje w zależności od apteki ok 30 zł. Do tego możesz stosować eż clotrimazolum.
Dzięki za rady, jak do poniedziałku nie przejdzie to moze kupie to co polecasz, narazie ratuje sie iladianem bo jeszcze miałam [emoji58]

No [emoji31] pierwszy raz od czasu ciąży mi sie tak zdarzyło [emoji31] mialam ostatnio infekcje ale same uplawy i tabletki od gin pomogly a tak jak teraz to mialam tylko w ciazy wiec daaawno i juz zapomnialam jakie to okropne [emoji31][emoji31]
To nie powinnaś czekać do poniedzialku. Bo to pewnie infekcja grzybicza, a przy niej żaden iladian czy tantum rosa nie pomogą. One mogą na chwilę usmierzyć swędzenie i pieczenie no i tyle.
Ja tak miałam ostatnio. Zaczęło mnie coś piec, no ale myślałam ze może po seksie...ale chwilę później zaczęło też swędzieć...więc nastepnego dnia kupiłam gynoxin i już ran po zażyciu jednej tabletki nie czułam ani pieczenia, ani swędzenia. Po trzech tabletkach poszłam do gina zobaczyć czy jest ok i bylo ok. Pomógł mi bardzo.

Wiecie co psychika ludzka nie zna granic! :)
Od wczoraj po tej wizycie u tego lekarza medycyny pracy, który powiedział ze mam jakąś wadę czuję jakby mnie bolało serce! Poważnie! Non stop mam jakieś dziwne uczucie ze to serce mnie boli! Gdzie dwa dni wczesniej nic takiego nie miało miejsca:)
To jest straszne jak człowiek potrafi sobie czasami wmówić niektóre rzeczy.

Wiecie co psychika ludzka nie zna granic! :)
Od wczoraj po tej wizycie u tego lekarza medycyny pracy, który powiedział ze mam jakąś wadę czuję jakby mnie bolało serce! Poważnie! Non stop mam jakieś dziwne uczucie ze to serce mnie boli! Gdzie dwa dni wczesniej nic takiego nie miało miejsca:)
To jest straszne jak człowiek potrafi sobie czasami wmówić niektóre rzeczy.
Wiadomo że tak jest. Poza tym teraz możesz odczuwać nerwobóle :) jeśli masz to zaparz sobie melise, weź magnez i relaksuj się

reklama
Do góry