reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja sie na temperaturze nie znam, bo nie mierzę. Ale dziewczyny Ci cos moze doradzą. A oprocz mierzenia robisz np testy owulacyjne, monitorujesz cykl?
Nic więcej nie robię, zawsze tylko tempka i obserwacja organizmu i zawsze był skok temp po ostatnim dniu z płodnym sluzem, chyba że owu się przesunela przez zmianę pracy i stres z tym związany

reklama
Pierwsza beta 63, 350 dzisiaj rano pk 48 godzinach 187 więc wzrosła 3 krotnie. Stres już że mnie powoli schodzi jeszcze wizyta u gina potwierdzającą ciążę w macicy i będę przeszczesliwa :biggrin2:
Gratulacje! Na chwilę się przestraszyłam jak zobaczyłam 48, ale potem zobaczyłam że to 48h a beta 187 [emoji1] [emoji1]
Tak miałam za wysoką prolaktyne i od miesiąca biorę bromocorn teraz prolaktyna jest na poziomie 5,08 ale to dopiero pierwszy cykl z taką prolaktyna, LH, FSH, testosteron DHEA-SO4 w normie, 30 października kolejna wizyta u gin-endo. Teraz 20 dc i chyba nie było owu
Witaj w klubie. Ja idę w przyszłym tyg do gin żeby mi coś zlecił na prolaktyne bo mam prawie x2 powyżej normy.

Mi się ten cykl jakoś dziwnie zaczyna. 2 dni ledwo plamienie, a zawsze mam z "grubej rury" od pierwszego dnia. Za to dziś 4dc a ja umieram w skurczach, a zwykle mialam już wtedy końcówkę. Ehhh, oby ten dziwaczny cykl był szczęśliwy!!!

U mnie już po owu wychodzi na to może wczorajsze igraszki przyniosą efekt ;):p

Załączniki

• IMG_20180915_190606.jpg
    IMG_20180915_190606.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Kurde ja mam złe u siebie przeczucia bo cycki że tak powiem flaki... Pamiętam w pierwszej ciąży że one bardzo wcześnie bolały i były wrażliwe na dotyk mega, dodatkowo pamiętam dość sporo białego śluzu a teraz u mnie susza... Do @ 6 dni więc myślę że już coś powinnam czuć a tu klops, no nic najwyżej październik będzie mój :)

No mój też może będzie październik ,bo od wczoraj biorę tabsy dowcipne bo muszę się pozbyć tego zapalenia , które też może wpływać na to że nie można zajść :/ i jakoś dziwnie podbrzusze mnie od nich pobolewa :/

Dziewczynki pamiętajcie ze brak objawów to czasami też jest objaw[emoji4]
I to ze w poprzedniej ciąży miałyście jakieś objawy wcale nie świadczy o tym że w kolejnej też będziecie je mieć[emoji4] owszem możecie, ale nie musicie[emoji4]
Także poki okresu nie ma trzeba mieć nadzieję[emoji4]

No mój też może będzie październik ,bo od wczoraj biorę tabsy dowcipne bo muszę się pozbyć tego zapalenia , które też może wpływać na to że nie można zajść :/ i jakoś dziwnie podbrzusze mnie od nich pobolewa :/
Nadziei nie trać :) ja zastanawiam się czy jutro testu nie zrobić dla świętego spokoju bo przecież biorę te tabsy od urologa, będę wiedzieć że mogę je nadal brać przynajmniej... Niby to wcześnie o wiele ale tak się zastanawiam, sumienie będzie czyste a testów mam milion jeszcze z allegro xD

reklama
Dzień dobry [emoji1]

U mnie dziś 15dc, wczoraj czułam dosłownie ból jak na @. Myślicie, że to może być związek z owulacja? Śluz zwyczajny, biały lepki więc... nie wiem. W tym miesiącu się jeszcze nie staramy... Ale obserwuje bacznie swój organizm [emoji1]

Tak to pewnie ból owulacyjny ;) ja mam dziś 16dc :p i też mam lepki i rozciągliwy śluz , ale muszę brać tabsy dowcipne , żeby pozbyć się zapalenia , które jest a go nie czuję nawet (wyszło w cytologii) :/

Do góry