reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja sie na temperaturze nie znam, bo nie mierzę. Ale dziewczyny Ci cos moze doradzą. A oprocz mierzenia robisz np testy owulacyjne, monitorujesz cykl?
Nic więcej nie robię, zawsze tylko tempka i obserwacja organizmu i zawsze był skok temp po ostatnim dniu z płodnym sluzem, chyba że owu się przesunela przez zmianę pracy i stres z tym związany

reklama
Pierwsza beta 63, 350 dzisiaj rano pk 48 godzinach 187 więc wzrosła 3 krotnie. Stres już że mnie powoli schodzi jeszcze wizyta u gina potwierdzającą ciążę w macicy i będę przeszczesliwa :biggrin2:
Gratulacje! Na chwilę się przestraszyłam jak zobaczyłam 48, ale potem zobaczyłam że to 48h a beta 187 [emoji1] [emoji1]
Tak miałam za wysoką prolaktyne i od miesiąca biorę bromocorn teraz prolaktyna jest na poziomie 5,08 ale to dopiero pierwszy cykl z taką prolaktyna, LH, FSH, testosteron DHEA-SO4 w normie, 30 października kolejna wizyta u gin-endo. Teraz 20 dc i chyba nie było owu
Witaj w klubie. Ja idę w przyszłym tyg do gin żeby mi coś zlecił na prolaktyne bo mam prawie x2 powyżej normy.

Mi się ten cykl jakoś dziwnie zaczyna. 2 dni ledwo plamienie, a zawsze mam z "grubej rury" od pierwszego dnia. Za to dziś 4dc a ja umieram w skurczach, a zwykle mialam już wtedy końcówkę. Ehhh, oby ten dziwaczny cykl był szczęśliwy!!!

U mnie już po owu wychodzi na to może wczorajsze igraszki przyniosą efekt ;):p

Załączniki

• IMG_20180915_190606.jpg
    IMG_20180915_190606.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Kurde ja mam złe u siebie przeczucia bo cycki że tak powiem flaki... Pamiętam w pierwszej ciąży że one bardzo wcześnie bolały i były wrażliwe na dotyk mega, dodatkowo pamiętam dość sporo białego śluzu a teraz u mnie susza... Do @ 6 dni więc myślę że już coś powinnam czuć a tu klops, no nic najwyżej październik będzie mój :)

No mój też może będzie październik ,bo od wczoraj biorę tabsy dowcipne bo muszę się pozbyć tego zapalenia , które też może wpływać na to że nie można zajść :/ i jakoś dziwnie podbrzusze mnie od nich pobolewa :/

Dziewczynki pamiętajcie ze brak objawów to czasami też jest objaw[emoji4]
I to ze w poprzedniej ciąży miałyście jakieś objawy wcale nie świadczy o tym że w kolejnej też będziecie je mieć[emoji4] owszem możecie, ale nie musicie[emoji4]
Także poki okresu nie ma trzeba mieć nadzieję[emoji4]

No mój też może będzie październik ,bo od wczoraj biorę tabsy dowcipne bo muszę się pozbyć tego zapalenia , które też może wpływać na to że nie można zajść :/ i jakoś dziwnie podbrzusze mnie od nich pobolewa :/
Nadziei nie trać :) ja zastanawiam się czy jutro testu nie zrobić dla świętego spokoju bo przecież biorę te tabsy od urologa, będę wiedzieć że mogę je nadal brać przynajmniej... Niby to wcześnie o wiele ale tak się zastanawiam, sumienie będzie czyste a testów mam milion jeszcze z allegro xD

reklama
Dzień dobry [emoji1]

U mnie dziś 15dc, wczoraj czułam dosłownie ból jak na @. Myślicie, że to może być związek z owulacja? Śluz zwyczajny, biały lepki więc... nie wiem. W tym miesiącu się jeszcze nie staramy... Ale obserwuje bacznie swój organizm [emoji1]

Tak to pewnie ból owulacyjny ;) ja mam dziś 16dc :p i też mam lepki i rozciągliwy śluz , ale muszę brać tabsy dowcipne , żeby pozbyć się zapalenia , które jest a go nie czuję nawet (wyszło w cytologii) :/

Do góry