1
185097
Gość
Na 26 września. Więc tuż tuż.A kiedy ma zaplanowaną operację?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 26 września. Więc tuż tuż.A kiedy ma zaplanowaną operację?
No to się nie dziwię sama bym piła meliseNa 26 września. Więc tuż tuż.
Razem przeżywamy tą operacje, a od wczoraj jeszcze ze mną doszedł problem...ostatnio mamy jakiegoś pecha. I to dosłownie. Same problemy. Mam nadzieje ze Nowy Rok będzie Nam lepiej sprzyjałNo to się nie dziwię sama bym piła melise
No wlasnie musze poczekac do poniedzialku narazie nie mam jak cos kupic, a do gina tym bardziej nie mam jak pojsc wiec jak nawet po jakichs tabletkach jak nie przejdzie to chyba sie zalamie [emoji31]To nie powinnaś czekać do poniedzialku. Bo to pewnie infekcja grzybicza, a przy niej żaden iladian czy tantum rosa nie pomogą. One mogą na chwilę usmierzyć swędzenie i pieczenie no i tyle.
Ja tak miałam ostatnio. Zaczęło mnie coś piec, no ale myślałam ze może po seksie...ale chwilę później zaczęło też swędzieć...więc nastepnego dnia kupiłam gynoxin i już ran po zażyciu jednej tabletki nie czułam ani pieczenia, ani swędzenia. Po trzech tabletkach poszłam do gina zobaczyć czy jest ok i bylo ok. Pomógł mi bardzo.
Ja np stosowalam tantum rosa od razu gdy zaczelam czuc pieczenie, jeszcze zanim kupilam gynoxin, i powiem Ci że lepszy okazal sie dla mnie zwykly rumianek. Po tantum miałam wrażenie ze jest gorzej. Po rumianku na dluzszy czas odczuwalam ulge. Wiec moze i Ty spróbujNo wlasnie musze poczekac do poniedzialku narazie nie mam jak cos kupic, a do gina tym bardziej nie mam jak pojsc wiec jak nawet po jakichs tabletkach jak nie przejdzie to chyba sie zalamie [emoji31]
Nasiadowke z rumianku stosowalam w ciazy jak nic nie pomagało ale to tez nie za bardzo działało [emoji58] pamietam ze robilam jeszcze takie nasiadowki/plukanki z roztworu wody i octu jablkowego i dopiero to dalo jakis efekt [emoji58]Ja np stosowalam tantum rosa od razu gdy zaczelam czuc pieczenie, jeszcze zanim kupilam gynoxin, i powiem Ci że lepszy okazal sie dla mnie zwykly rumianek. Po tantum miałam wrażenie ze jest gorzej. Po rumianku na dluzszy czas odczuwalam ulge. Wiec moze i Ty spróbuj
Ja zaparzalam w małej misce 3-4 torebki rumianku i robilam tzw nasiadówkę i sobie ok 15 min przemywalam wszystko i naprawde pomagalo 2-3 razy dziennie robilam.
No infekcje potrafią zepsuć nawet najlepszy dzień. Cały czas uczucie dyskomfortu.Nasiadowke z rumianku stosowalam w ciazy jak nic nie pomagało ale to tez nie za bardzo działało [emoji58] pamietam ze robilam jeszcze takie nasiadowki/plukanki z roztworu wody i octu jablkowego i dopiero to dalo jakis efekt [emoji58]
Ehh no ze tez musialo teraz mnie to dopaść [emoji58] akurat jak nie mam nawet jak do gin pojsc [emoji31]
Macie za sobą jakies badania?Mam 27 lat i od grudnia staramy się o pierwsze dziecko czyli obecnie 10 cs
Pierwsza beta 63, 350 dzisiaj rano pk 48 godzinach 187 więc wzrosła 3 krotnie. Stres już że mnie powoli schodzi jeszcze wizyta u gina potwierdzającą ciążę w macicy i będę przeszczesliwaTrzymam kciuki za bete!