reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
To nie powinnaś czekać do poniedzialku. Bo to pewnie infekcja grzybicza, a przy niej żaden iladian czy tantum rosa nie pomogą. One mogą na chwilę usmierzyć swędzenie i pieczenie no i tyle.
Ja tak miałam ostatnio. Zaczęło mnie coś piec, no ale myślałam ze może po seksie...ale chwilę później zaczęło też swędzieć...więc nastepnego dnia kupiłam gynoxin i już ran po zażyciu jednej tabletki nie czułam ani pieczenia, ani swędzenia. Po trzech tabletkach poszłam do gina zobaczyć czy jest ok i bylo ok. Pomógł mi bardzo.
No wlasnie musze poczekac do poniedzialku narazie nie mam jak cos kupic, a do gina tym bardziej nie mam jak pojsc wiec jak nawet po jakichs tabletkach jak nie przejdzie to chyba sie zalamie [emoji31]

No wlasnie musze poczekac do poniedzialku narazie nie mam jak cos kupic, a do gina tym bardziej nie mam jak pojsc wiec jak nawet po jakichs tabletkach jak nie przejdzie to chyba sie zalamie [emoji31]
Ja np stosowalam tantum rosa od razu gdy zaczelam czuc pieczenie, jeszcze zanim kupilam gynoxin, i powiem Ci że lepszy okazal sie dla mnie zwykly rumianek. Po tantum miałam wrażenie ze jest gorzej. Po rumianku na dluzszy czas odczuwalam ulge. Wiec moze i Ty spróbuj:)
Ja zaparzalam w małej misce 3-4 torebki rumianku i robilam tzw nasiadówkę i sobie ok 15 min przemywalam wszystko:) i naprawde pomagalo:) 2-3 razy dziennie robilam.

Ja np stosowalam tantum rosa od razu gdy zaczelam czuc pieczenie, jeszcze zanim kupilam gynoxin, i powiem Ci że lepszy okazal sie dla mnie zwykly rumianek. Po tantum miałam wrażenie ze jest gorzej. Po rumianku na dluzszy czas odczuwalam ulge. Wiec moze i Ty spróbuj:)
Ja zaparzalam w małej misce 3-4 torebki rumianku i robilam tzw nasiadówkę i sobie ok 15 min przemywalam wszystko:) i naprawde pomagalo:) 2-3 razy dziennie robilam.
Nasiadowke z rumianku stosowalam w ciazy jak nic nie pomagało ale to tez nie za bardzo działało [emoji58] pamietam ze robilam jeszcze takie nasiadowki/plukanki z roztworu wody i octu jablkowego i dopiero to dalo jakis efekt [emoji58]
Ehh no ze tez musialo teraz mnie to dopaść [emoji58] akurat jak nie mam nawet jak do gin pojsc [emoji31]

Nasiadowke z rumianku stosowalam w ciazy jak nic nie pomagało ale to tez nie za bardzo działało [emoji58] pamietam ze robilam jeszcze takie nasiadowki/plukanki z roztworu wody i octu jablkowego i dopiero to dalo jakis efekt [emoji58]
Ehh no ze tez musialo teraz mnie to dopaść [emoji58] akurat jak nie mam nawet jak do gin pojsc [emoji31]
No infekcje potrafią zepsuć nawet najlepszy dzień. Cały czas uczucie dyskomfortu.

reklama
Do góry