reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
To nie powinnaś czekać do poniedzialku. Bo to pewnie infekcja grzybicza, a przy niej żaden iladian czy tantum rosa nie pomogą. One mogą na chwilę usmierzyć swędzenie i pieczenie no i tyle.
Ja tak miałam ostatnio. Zaczęło mnie coś piec, no ale myślałam ze może po seksie...ale chwilę później zaczęło też swędzieć...więc nastepnego dnia kupiłam gynoxin i już ran po zażyciu jednej tabletki nie czułam ani pieczenia, ani swędzenia. Po trzech tabletkach poszłam do gina zobaczyć czy jest ok i bylo ok. Pomógł mi bardzo.
No wlasnie musze poczekac do poniedzialku narazie nie mam jak cos kupic, a do gina tym bardziej nie mam jak pojsc wiec jak nawet po jakichs tabletkach jak nie przejdzie to chyba sie zalamie [emoji31]

No wlasnie musze poczekac do poniedzialku narazie nie mam jak cos kupic, a do gina tym bardziej nie mam jak pojsc wiec jak nawet po jakichs tabletkach jak nie przejdzie to chyba sie zalamie [emoji31]
Ja np stosowalam tantum rosa od razu gdy zaczelam czuc pieczenie, jeszcze zanim kupilam gynoxin, i powiem Ci że lepszy okazal sie dla mnie zwykly rumianek. Po tantum miałam wrażenie ze jest gorzej. Po rumianku na dluzszy czas odczuwalam ulge. Wiec moze i Ty spróbuj:)
Ja zaparzalam w małej misce 3-4 torebki rumianku i robilam tzw nasiadówkę i sobie ok 15 min przemywalam wszystko:) i naprawde pomagalo:) 2-3 razy dziennie robilam.

Ja np stosowalam tantum rosa od razu gdy zaczelam czuc pieczenie, jeszcze zanim kupilam gynoxin, i powiem Ci że lepszy okazal sie dla mnie zwykly rumianek. Po tantum miałam wrażenie ze jest gorzej. Po rumianku na dluzszy czas odczuwalam ulge. Wiec moze i Ty spróbuj:)
Ja zaparzalam w małej misce 3-4 torebki rumianku i robilam tzw nasiadówkę i sobie ok 15 min przemywalam wszystko:) i naprawde pomagalo:) 2-3 razy dziennie robilam.
Nasiadowke z rumianku stosowalam w ciazy jak nic nie pomagało ale to tez nie za bardzo działało [emoji58] pamietam ze robilam jeszcze takie nasiadowki/plukanki z roztworu wody i octu jablkowego i dopiero to dalo jakis efekt [emoji58]
Ehh no ze tez musialo teraz mnie to dopaść [emoji58] akurat jak nie mam nawet jak do gin pojsc [emoji31]

Nasiadowke z rumianku stosowalam w ciazy jak nic nie pomagało ale to tez nie za bardzo działało [emoji58] pamietam ze robilam jeszcze takie nasiadowki/plukanki z roztworu wody i octu jablkowego i dopiero to dalo jakis efekt [emoji58]
Ehh no ze tez musialo teraz mnie to dopaść [emoji58] akurat jak nie mam nawet jak do gin pojsc [emoji31]
No infekcje potrafią zepsuć nawet najlepszy dzień. Cały czas uczucie dyskomfortu.

reklama
Do góry