reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Nadziei nie trać :) ja zastanawiam się czy jutro testu nie zrobić dla świętego spokoju bo przecież biorę te tabsy od urologa, będę wiedzieć że mogę je nadal brać przynajmniej... Niby to wcześnie o wiele ale tak się zastanawiam, sumienie będzie czyste a testów mam milion jeszcze z allegro xD
Jeżeli dzieki temu testowi bedziesz spokojniejsza to go zrob[emoji5]

reklama
Jeżeli dzieki temu testowi bedziesz spokojniejsza to go zrob[emoji5]
Mam dylemat bo z jednej strony lepiej od razu wiedzieć żeby przestać brać tabletki a z drugiej całkiem nadzieję stracę hm... Chociaż jak faktycznie ciąży brak to i tak będzie smutek więc bez różnicy czy smuteczek będzie od jutra czy za parę dni :)

Mam dylemat bo z jednej strony lepiej od razu wiedzieć żeby przestać brać tabletki a z drugiej całkiem nadzieję stracę hm... Chociaż jak faktycznie ciąży brak to i tak będzie smutek więc bez różnicy czy smuteczek będzie od jutra czy za parę dni :)
No to rano czekamy na test[emoji4]

Mam 27 lat i od grudnia staramy się o pierwsze dziecko czyli obecnie 10 cs

To podobnie jak ja :D Też mam 27lat ale starania takie na maxa to od lipca czyli 2 razy, teraz chwila przerwy na wyleczenie zapalenia i wczesniej też próbowaliśmy ale tak przerywanie , więc tego nie liczę bo nie było ciągłości ;)

No i tak jak się spodziewałam... Dziś 1dc...[emoji17] ale nie tracimy wiary [emoji16] plus jest taki, że dostałam dzień wcześniej [emoji23] także przywitam małżonka bez @ i będziemy cały urlop działać [emoji16]
W takim razie życzę bardzo udanego urlopu :D oby był owocny!

Miałyśmy mieć owulację w ten sam dzień a u mnie już raczej po [emoji14]
U mnie będzie jutro, już czuję :)
Tak to właśnie bywa natura swoje a kalendarz swoje.

Pierwsza beta 63, 350 dzisiaj rano pk 48 godzinach 187 więc wzrosła 3 krotnie. Stres już że mnie powoli schodzi jeszcze wizyta u gina potwierdzającą ciążę w macicy i będę przeszczesliwa :biggrin2:
Cudownie! ❤️❤️❤️

U mnie już po owu wychodzi na to może wczorajsze igraszki przyniosą efekt ;):p

Motocykl to chyba będzie jedyna rzecz z której będzie mi ciężko zrezygnować jeśli matka natura pozwoli fasoli się zadomowic w moim brzuchu;):D
Trzymam kciuki za igraszki! :) niestety motor będę musiała odstawić na dłuższy czas, bo nawet nie mamy z kim dziecka zostawić, żeby się przejechać, ale to kilka lat i znowu będziemy śmigać :D

Myślę że będzie biel vizira ale co tam, dam znać rano :)
Trzymam kciuki! :)

Ja wróciłam z pierwszego dnia warsztatów wokalnych, ach, było bosko! :) jutro drugi dzień i już się nie mogę doczekać!

A oprócz tego już czuję, że owu idzie! :D ❤️ lekko ćmi jajnik, cycki bardziej napięte i śluz już niemal białkowy! Testy też pomału ciemnieją, więc albo jutro albo pojutrze :)

Miłego wieczoru[emoji5]
Ja idę spać. Jutro chrzciny to chociaż nie będę myśleć o poniedziałkowej wizycie. Choć nie ukrywam ze chyba zniosę jajo do tego poniedziałku. Taka jestem niecierpliwa![emoji15]
No ale będzie co ma być[emoji173]
Dobrej nocy[emoji120]

reklama
W takim razie życzę bardzo udanego urlopu :D oby był owocny!

U mnie będzie jutro, już czuję :)
Tak to właśnie bywa natura swoje a kalendarz swoje.

Cudownie! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Trzymam kciuki za igraszki! :) niestety motor będę musiała odstawić na dłuższy czas, bo nawet nie mamy z kim dziecka zostawić, żeby się przejechać, ale to kilka lat i znowu będziemy śmigać :D

Trzymam kciuki! :)

Ja wróciłam z pierwszego dnia warsztatów wokalnych, ach, było bosko! :) jutro drugi dzień i już się nie mogę doczekać!

A oprócz tego już czuję, że owu idzie! :D [emoji173]️ lekko ćmi jajnik, cycki bardziej napięte i śluz już niemal białkowy! Testy też pomału ciemnieją, więc albo jutro albo pojutrze :)
No to korzystaj z owulacyjnego samopoczucia [emoji173] bardzo bym chciała, aby urlop był owocny, ale patrząc na kalendarz to nie napawa optymizmem.. ale zobaczymy co testy owu pokażą.

Do góry