Martkaaa5
Fanka BB :)
Pomiary aplikacje mówią jedno a życie i tak inaczejMi flo pokazalo owu wczoraj.
Femmometer dziś.
Owufriend w poniedziałek.
Także tego.... gdzie ta owu? [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pomiary aplikacje mówią jedno a życie i tak inaczejMi flo pokazalo owu wczoraj.
Femmometer dziś.
Pewnie masz racje. No nic pojde po @ do gin i zobaczymy co powie jak pokaze wynik. Byle by ta @ przyszla juzTo podobnie do mojej. Wydaje mi się że jednak powinnyśmy robić bliżej końca cyklu i zbijać żeby w tym najwyższym momencie mieściła się w normie. Jak się mieści w czasie okresu a po owu wywala za dużo, to nic z jajeczka nie będzie ..Brawo!!! Gratuluję!!!
Co to jest ten femmometer?Mi flo pokazalo owu wczoraj.
Femmometer dziś.
Mojego nie trzeba namawiać w tym miesiącu to on za mną gania jak jakiś nastolatek ;PNamówiłam M. na [emoji173]️ wieczorne. Mam nadzieje, że nie bedzie za późno
U mnie w czerwcu wyszła 35,20 na 23,30 normy. Gin już wtedy chciał mi ją zbić lekami, a ja głupia stwierdziłam, że sobie poczekam Teraz żałuję, bo poza tym, wyniki mam bardzo dobre, a badania u gin wyszły bez zastrzeżeń. A teraz czekam na wizytę do 01.10. Przed mam jeszcze jedną owu, ale nie pokładam w niej nadziei. Łudzę się, że to ta prolaktyna jest przyczyną moich niepowodzeń, ale na właściwą diagnozę jeszcze chwilę poczekam.Beta zerowa.. mam za wyokra prolaktyne... wiec to pewnie mi przeszkadza w zajsciu..
Dam znac [emoji2] na razie grzecznie czekam na @ . Po pojde i zobaczymyU mnie w czerwcu wyszła 35,20 na 23,30 normy. Gin już wtedy chciał mi ją zbić lekami, a ja głupia stwierdziłam, że sobie poczekam Teraz żałuję, bo poza tym, wyniki mam bardzo dobre, a badania u gin wyszły bez zastrzeżeń. A teraz czekam na wizytę do 01.10. Przed mam jeszcze jedną owu, ale nie pokładam w niej nadziei. Łudzę się, że to ta prolaktyna jest przyczyną moich niepowodzeń, ale na właściwą diagnozę jeszcze chwilę poczekam.
@flor87 Daj znać proszę, co ewentualnie przepisał Tobie gin