reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Tylko nie czaję gdzie to trzeba zaznaczyć żeby zeskanował [emoji14]

Jak masz to okienko, to wchodzisz w ikonkę LH

IMG_2510.JPG

A zaś masz w prawym rogu u gory aparacik:
IMG_2511.JPG

Załączniki

• IMG_2510.JPG
    IMG_2510.JPG
    163,2 KB · Wyświetleń: 246
  • IMG_2511.JPG
    IMG_2511.JPG
    274,6 KB · Wyświetleń: 246
Też bym chciała. Mam nadzieję że zaczniecie zarażać brzuszkami

Też mam nadzieję na zarażanie się - bo kiedyś mojego D siostra cioteczna zarażała wszystkie swoje koleżanki , które się z nią spotykały jak była w ciąży a mnie nie zaraziłam bo byłam chrzestną jej małej :D :p

reklama
Mojego nie trzeba namawiać w tym miesiącu to on za mną gania jak jakiś nastolatek ;P
Zazdroszczę. My się praktycznie umawiamy na seks :/ przedwczoraj była spina, że praktycznie tylko ja mam ochotę, a wczoraj nic sobie nie zrobił z naszej rozmowy i poszedł spać. Ciężki jest dla nas wrzesień więc pewnie mężu przemęczony :(
Owulacja byla!!!:)
Z prawego jajnika!:)
Ale nadal nie dostalam nic na Tsh. Kurde ja już nie wiem do kogo mam pójść zeby dostac jakies leki. Moj gin mi powiedzial ze w srodku mam wszystko piękne pod wzgledem hormonalnym i nie musze n28c robic z Tsh. Mówił mi tez ze moje endometrium jest bardzo piękne:) haha:)
:) dobre wieści
Alterego! Piekna beta! Gratuluje! Rozpoczynasz dobra passe!:)
Ktoś tu jeszcze chętny na dobrą passę? ;) Gratuluję dziewczyny! Ja 5 lat temu w październiku zaszłam w ciążę ;)

Do góry