reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Tylko nie czaję gdzie to trzeba zaznaczyć żeby zeskanował [emoji14]

Jak masz to okienko, to wchodzisz w ikonkę LH

IMG_2510.JPG

A zaś masz w prawym rogu u gory aparacik:
IMG_2511.JPG

Załączniki

• IMG_2510.JPG
    IMG_2510.JPG
    163,2 KB · Wyświetleń: 241
  • IMG_2511.JPG
    IMG_2511.JPG
    274,6 KB · Wyświetleń: 242
Też bym chciała. Mam nadzieję że zaczniecie zarażać brzuszkami

Też mam nadzieję na zarażanie się - bo kiedyś mojego D siostra cioteczna zarażała wszystkie swoje koleżanki , które się z nią spotykały jak była w ciąży a mnie nie zaraziłam bo byłam chrzestną jej małej :D :p

reklama
Mojego nie trzeba namawiać w tym miesiącu to on za mną gania jak jakiś nastolatek ;P
Zazdroszczę. My się praktycznie umawiamy na seks :/ przedwczoraj była spina, że praktycznie tylko ja mam ochotę, a wczoraj nic sobie nie zrobił z naszej rozmowy i poszedł spać. Ciężki jest dla nas wrzesień więc pewnie mężu przemęczony :(
Owulacja byla!!!:)
Z prawego jajnika!:)
Ale nadal nie dostalam nic na Tsh. Kurde ja już nie wiem do kogo mam pójść zeby dostac jakies leki. Moj gin mi powiedzial ze w srodku mam wszystko piękne pod wzgledem hormonalnym i nie musze n28c robic z Tsh. Mówił mi tez ze moje endometrium jest bardzo piękne:) haha:)
:) dobre wieści
Alterego! Piekna beta! Gratuluje! Rozpoczynasz dobra passe!:)
Ktoś tu jeszcze chętny na dobrą passę? ;) Gratuluję dziewczyny! Ja 5 lat temu w październiku zaszłam w ciążę ;)

Do góry