Dżasta :)
Fanka BB :)
Na to liczę w końcu tytuł mówi sam za siebie 2018/2019 musicie się więc trzymać schematu
No ja mam nadzieję, że do końca tego roku coś (ktoś) się zagnieździ <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na to liczę w końcu tytuł mówi sam za siebie 2018/2019 musicie się więc trzymać schematu
Co to jest ten femmometer?
Łoooo ale bajer to zainstaluje ;PTo apka, która działa jak kalendarzyk owu, ale ma dodatkową funkcje skanowania testów owu i odczytuje poziom LH.
Też bym chciała. Mam nadzieję że zaczniecie zarażać brzuszkamiNo ja mam nadzieję, że do końca tego roku coś (ktoś) się zagnieździ <3
Tylko nie czaję gdzie to trzeba zaznaczyć żeby zeskanował [emoji14]To apka, która działa jak kalendarzyk owu, ale ma dodatkową funkcje skanowania testów owu i odczytuje poziom LH.
Tylko nie czaję gdzie to trzeba zaznaczyć żeby zeskanował [emoji14]
Też bym chciała. Mam nadzieję że zaczniecie zarażać brzuszkami
Ok mam jużJak masz to okienko, to wchodzisz w ikonkę LH
Zobacz załącznik 897667
A zaś masz w prawym rogu u gory aparacik:
Zobacz załącznik 897669
Zazdroszczę. My się praktycznie umawiamy na seks :/ przedwczoraj była spina, że praktycznie tylko ja mam ochotę, a wczoraj nic sobie nie zrobił z naszej rozmowy i poszedł spać. Ciężki jest dla nas wrzesień więc pewnie mężu przemęczonyMojego nie trzeba namawiać w tym miesiącu to on za mną gania jak jakiś nastolatek ;P
dobre wieściOwulacja byla!!!
Z prawego jajnika!
Ale nadal nie dostalam nic na Tsh. Kurde ja już nie wiem do kogo mam pójść zeby dostac jakies leki. Moj gin mi powiedzial ze w srodku mam wszystko piękne pod wzgledem hormonalnym i nie musze n28c robic z Tsh. Mówił mi tez ze moje endometrium jest bardzo piękne haha
Alterego! Piekna beta! Gratuluje! Rozpoczynasz dobra passe!
Ktoś tu jeszcze chętny na dobrą passę? Gratuluję dziewczyny! Ja 5 lat temu w październiku zaszłam w ciążę22 kwietnia