reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Mam wyniki 63,350 daje koniec 3 początek 4 tyg. Hmm Jak robiłam betę z synem dzień po terminie okresu to miałam prawie 500. W poniedziałek do powtórki. Dzwoniłam do gina i mam zrobić 3 razy co 3 dni i przyjść z wynikami, bo może być ciąża pozamaciczna. Tak czy owak jestem dobrej myśli :) zarodek musiał się zagniezdzic niedawno, bo owu 30 była.

Mam wyniki 63,350 daje koniec 3 początek 4 tyg. Hmm Jak robiłam betę z synem dzień po terminie okresu to miałam prawie 500. W poniedziałek do powtórki. Dzwoniłam do gina i mam zrobić 3 razy co 3 dni i przyjść z wynikami, bo może być ciąża pozamaciczna. Tak czy owak jestem dobrej myśli :) zarodek musiał się zagniezdzic niedawno, bo owu 30 była.
bedzie dobrze. ja robilam bete w 13dpo i mialam wynik 40.92, po 72h 116... a teraz maly fasolek rosnie u ktorego widzialam serduszko i za tydz mam wizyte w czwartek juz u swojego gina wiec na pewno tez poddejrze fasolke.

Gratuluje:)

Ważne żeby prawidłowo rosla :) gratuluję :)

reklama
O 17tej masz wizytę tak?[emoji4]
Nie o 17 miałam mieć wyniki ale były już o 16. Teraz kursowanie na krew i dopiero wizyta i usg. Mam dzwonić w poniedziałek jakie wyniki jak będzie ok, to odrazu wizyta. Trochę przeciąganie... Zadzwonie do innego gina Bi przecież jak bym poszła w poniedziałek na usg to też by już coś zobaczył.

Do góry