reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Nie o 17 miałam mieć wyniki ale były już o 16. Teraz kursowanie na krew i dopiero wizyta i usg. Mam dzwonić w poniedziałek jakie wyniki jak będzie ok, to odrazu wizyta. Trochę przeciąganie... Zadzwonie do innego gina Bi przecież jak bym poszła w poniedziałek na usg to też by już coś zobaczył.
Gratulacje !!!

reklama
Nie o 17 miałam mieć wyniki ale były już o 16. Teraz kursowanie na krew i dopiero wizyta i usg. Mam dzwonić w poniedziałek jakie wyniki jak będzie ok, to odrazu wizyta. Trochę przeciąganie... Zadzwonie do innego gina Bi przecież jak bym poszła w poniedziałek na usg to też by już coś zobaczył.
A to ja się zakręciłam [emoji23][emoji23]przepraszam [emoji4]bedzie wszystko dobrze [emoji173] ogromnie się cieszę, że beta wskazuje , ze jednak sie udalo[emoji173]

Jednak 13ty nie bedzie szczęśliwy, teraz mąż mi dzwoni że mamy pęknięta szybę w samochodzie, kij wie czy to coś z drzewa spadło czy ktoś celowo ubil :( kolejny wydatków, do tego akurat ja dziś brałam samochód i teraz będzie na mnie :(

Mam wyniki 63,350 daje koniec 3 początek 4 tyg. Hmm Jak robiłam betę z synem dzień po terminie okresu to miałam prawie 500. W poniedziałek do powtórki. Dzwoniłam do gina i mam zrobić 3 razy co 3 dni i przyjść z wynikami, bo może być ciąża pozamaciczna. Tak czy owak jestem dobrej myśli :) zarodek musiał się zagniezdzic niedawno, bo owu 30 była.
Będzie dobrze! ❤️❤️❤️ Gratuluję!!! :)

Spokojnie skoro mówisz że była późno owulka to daj czas fasolince na zadomowienie :) będzie git :*

Mam wyniki 63,350 daje koniec 3 początek 4 tyg. Hmm Jak robiłam betę z synem dzień po terminie okresu to miałam prawie 500. W poniedziałek do powtórki. Dzwoniłam do gina i mam zrobić 3 razy co 3 dni i przyjść z wynikami, bo może być ciąża pozamaciczna. Tak czy owak jestem dobrej myśli :) zarodek musiał się zagniezdzic niedawno, bo owu 30 była.
Gratulacje [emoji7]wynik masz ok, nawazniejszy jest przyrost [emoji6]

reklama
45.3 ng/ml a do 29.9 norma. Chociaż czytam ze przed @ jest jej wyrzut wiec pewnie @ za rogiem... musze zrobic sobie w 1 fazie cyklu i zobaczyc
To podobnie do mojej. Wydaje mi się że jednak powinnyśmy robić bliżej końca cyklu i zbijać żeby w tym najwyższym momencie mieściła się w normie. Jak się mieści w czasie okresu a po owu wywala za dużo, to nic z jajeczka nie będzie ..
Brawo!!! Gratuluję!!!

Do góry