reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
U mnie w czerwcu wyszła 35,20 na 23,30 normy. Gin już wtedy chciał mi ją zbić lekami, a ja głupia stwierdziłam, że sobie poczekam :wściekła/y: Teraz żałuję, bo poza tym, wyniki mam bardzo dobre, a badania u gin wyszły bez zastrzeżeń. A teraz czekam na wizytę do 01.10. Przed mam jeszcze jedną owu, ale nie pokładam w niej nadziei. Łudzę się, że to ta prolaktyna jest przyczyną moich niepowodzeń, ale na właściwą diagnozę jeszcze chwilę poczekam.
@flor87 Daj znać proszę, co ewentualnie przepisał Tobie gin :)
I doskonale rozumiem ze chciałaś najpierw spróbować sama bez lekow. Ja tez do gin mialam isc w maju- czerwcu.. ale mialam duzo pracy i staralam sie dalej, zrobilam sobie tarczyce i hormony sama meza wyslalam na badanie...a do gin nie dotarlam ale jak dzis zobaczylam prolaktyne to musze w koncu isc moze cos da i zadziala [emoji57] bo jednak 10 cs i nic nie wychodzi... wiec bez lekow u mnie raczej sie nie uda

Owulacja byla!!!:)
Z prawego jajnika!:)
Ale nadal nie dostalam nic na Tsh. Kurde ja już nie wiem do kogo mam pójść zeby dostac jakies leki. Moj gin mi powiedzial ze w srodku mam wszystko piękne pod wzgledem hormonalnym i nie musze n28c robic z Tsh. Mówił mi tez ze moje endometrium jest bardzo piękne:) haha:)
No dziwne bo co słyszę to jak dziewczyny maja 2cos to juz dostaja cos na zbicie [emoji849]
U mnie w czerwcu wyszła 35,20 na 23,30 normy. Gin już wtedy chciał mi ją zbić lekami, a ja głupia stwierdziłam, że sobie poczekam :wściekła/y: Teraz żałuję, bo poza tym, wyniki mam bardzo dobre, a badania u gin wyszły bez zastrzeżeń. A teraz czekam na wizytę do 01.10. Przed mam jeszcze jedną owu, ale nie pokładam w niej nadziei. Łudzę się, że to ta prolaktyna jest przyczyną moich niepowodzeń, ale na właściwą diagnozę jeszcze chwilę poczekam.
@flor87 Daj znać proszę, co ewentualnie przepisał Tobie gin :)
Na prolaktyne zazwyczaj przepisuja bromka albo dosinex
Kupiliśmy prezent na chrzest. Taki obrazek, z tylu jest grawer. I kiecuszkę no i damy pieniadze jeszcze:) Zobacz załącznik 897653Zobacz załącznik 897654
Sliczne [emoji7]

W sumie licze i mi sie pomyliło o cykl.. my sie staramy juz 11 nie 10[emoji39] no nic... byle bym do 20 czekac nie musiala [emoji39]

reklama
Do góry