reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Kaamilaaa nie wiem o kim piszesz, ale to trochę pojechanie, żeby mówić komuś, że się nie stara z zajściem w ciążę ;D Ty jesteś zbyt życiową babką żeby brać sobie do głowy takie pierdoły. Każdy żyje jak ma ochotę i planuje to na co ma ochotę i na co mu pozwala zdrowy rozsądek. Wszystko zależy od aktualnej sytuacji, w której się znajdujemy. Jak zdecydujesz się nie starać gie powinno to obchodzić obcych ludzi

reklama
No nie dziwie ci sie, przeciez tsh masz ewidentnie do zbicia [emoji853]

Pytanko :
Dziewczyny powiedzcie mi czy to ze mamy ustalone jak długo sie staramy i ze jak nie wyjdzie do konca przyszlego roku i odpuscimy to znaczy ze wcale mi na dziecku nie zalezy ? [emoji35]
Bo wedlug niektorych tak...
Nawet tak nie myśl.. Przecież nikt nie będzie Ci mówił jak masz przeżyć swoje życie.. Nie przejmuj się tamtą osobą i działaj tak jak sobie zaplanowałaś.. Głowa do góry, zero stresów i nerwów
Jutro ja mam wizytę u urologa i już sram w gacie ... Nie wiem czego się spodziewać kompletnie, mam nadzieję że kamyki się zmniejszyły a to co dziś znalazłam to był jego jakiś odlamek a nie coś nowego. Trzymsjcie kciuki za mnie bu :(
Trzymam kciuki za udą wizyte [emoji6]
Dziewczyny ja po kolposkopi i trochę mi ciśnienie zeszło doktor bardzo fajny wszystko na spokojnie wytłumaczył Pana raka nie ma to najważniejsze teraz czekać na wynik wycinka ale myślę że będzie ok
Świetne wieści. Oby wynik był już tylko formalnością i przeszłością. Na pewno będzie dobrze

Ja nie w temacie, co jest grane
Jedna dziewczyna napisała mi ze skoro zdecydowalismy sie na to ze staramy sie tylko do konca przyszlego roku a potem odpuszczamy to widocznie wcale nam nie zalezy na dziecku. Nie no kurde od roku sie staramy ale nam nie zależy.. no super [emoji20]
Nie wiem o jaka dyskusje chodzi, ale sie nie przejmuj :-****
[emoji9]
Powiedz mi na której stronie mam to przeczytać bo ja się przez tamten wątek nie przebije do nowego roku [emoji14]
To nie na tym forum w ogóle...

reklama
Do góry