reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Oj tak dobrze ze mam tz bo dopiero on otworzyl mi oczy na to wszystko [emoji57]
A jego rodzina, lepszej chyba nie mozna miec [emoji6]
Widzisz czasami jeden człowiek potrafi Nam wszystko wynagrodzić [emoji4] Ważne, że teraz jesteś szczęśliwa..
Mój narzeczony to też wspaniały mężczyzna. Wspiera mnie ,żebym nie wracała do moich zaburzeń odżywiania i z roku na rok jest coraz lepiej..

reklama
Kurde nie dość że niewyspana to jeszcze coś mnie brzuch pobolewa, aż dziwne bo ostatni raz mnie tak bolał chyba dwa lata temu. To ten taki ból jak na @ tylko do @ jeszcze kupę czasu

Da się usunąć lub zamrozić konto?
No , ale po co ? Ja też teraz się nie staram , bo muszę brać leki żeby wyregulować cykl.. Ale jestem tutaj żeby dziewczyny mi czasem coś podpowiedziały.. Wspieram je miłym słowem i mam nadzieje, że im nie przeszkadzam, ale chyba nie bo mnie jeszcze nie wygodniły heh [emoji14] Jeśli chcesz odpocząć to wyloguj się jak napisała Azulka i wróć za jakiś czas [emoji18] Bez nerwów [emoji6]

Ja to nie cche od nich pracy bo oni tylko staż za 600zl oferują ;P
Ja rok temu się zarejestowałam, bo chciałam mieć ubezpieczenie. Dostałam profil 2 i wysłali na staż do sklepu... I kurde przebije Cię, bo dali mi na stażu 950 zł i jakieś tam grosze..
Wiadomo szefowa mi jeszcze dopłacała nadgodziny

No , ale po co ? Ja też teraz się nie staram , bo muszę brać leki żeby wyregulować cykl.. Ale jestem tutaj żeby dziewczyny mi czasem coś podpowiedziały.. Wspieram je miłym słowem i mam nadzieje, że im nie przeszkadzam, ale chyba nie bo mnie jeszcze nie wygodniły heh [emoji14] Jeśli chcesz odpocząć to wyloguj się jak napisała Azulka i wróć za jakiś czas [emoji18] Bez nerwów [emoji6]
Ja też jeszcze się nie staram :) Ale jestem [emoji16] bo też mnie jeszcze nikt nie wygonil [emoji16]

reklama
Do góry