reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja w tym roku zmieniam pracę. Niedługo zabieram się za oglądanie ogłoszeń i trzeba będzie wysyłać CV... Umowe mam do końca roku to mam jeszcze trochę czasu , ale nie ma co czekać na ostatnią chwile

Moj maz rano trochę zaslabl w pracy. Ojciec po Niego przyjechal i zabral go do lekarza rodzinnego. Ten mu przepisal leki, dal zwolnienie na kilka dni. Wiecie czemu zle sie poczul? Ze stresu. A jakiego? A bo po poludniu mial dzwonic do lekarza z terminem operacji. Moj maz strasznie to przezywa. Ja nie wiem co to bedzie w dniu operacji skoro go sam telefon do lekarza tak zestresowal ze sie gorzej poczul.

Może jeszcze ten sam dc ;P
U mnie 11dc dzisiaj :)

Witam sie z rana[emoji5]
Znowu nie spie od 5 bo mi niedobrze[emoji40] ja nie wiem co sie dzieje. Ale juz od paru dni tak mam ze budze sie z samego rana i nie moge spac bo z jednej strony chce mi sie wymiotowac, ale z drugiej nie potrafie zwymiotowac [emoji13][emoji19] i się tak męczę trochę.
Na ciążowe mdłości za wcześnie, ale ja tak miałam ze stresu, czasem nawet do południa nic nie mogłam zjeść.

Koszmarna noc za mną. Dziecko od 3 do 5 nie spało, potem dwa piętra niżej facet kobietę bił, ona płakała dzieci to samo więc po policję dzwonił mąż, o 7 już mój syn wstał na amen, a mnie zaczyna boleć jeszcze gardło :( jak ja dziś przetrwam? :/
Masakra. Dobrze, że zreagowaliscie na to.
A na gardło herbata z imbirem, miodem, goździkami i cytryną :)

Ja robię po i czyta biel heh
U mnie też :)

Identyczna mialan zasade... I wyszlo zupelnie inaczej... Na to wszystko wplywa duzo czynnikow... I wiem dobrze ze polowa kobiet która wyznaje taka zasade sie nie wyniesie... Nawet wieksza polowa...
Niestety, to są trudne sprawy, zwłaszcza kiedy są już dzieci. To wymaga odwagi.

Tylko ja bylam mała kiedy ojciec odszedl, siostry juz dorosłe byly, jedna juz wtedy 3dzieci miała i dawno miala swoje zycie,a druga to coreczka mamusi wiecznie z nią, nawet teraz caly czas z mamusia, 38lat, z matka mieszka, nie pracuje matka ją utrzymuje i próbowały mnie zniszczyc psychicznie [emoji849]
Po ostatniej akcji gdy siostra z matka posunely sie do gróźb ze jeśli ja nie dam im kilku tysiecy zlotych (na wyjazd za granice..) to one sobie pojda do mojego ex i beda na jego korzysc sciemniac przed sądem i dzieki temu nie odbiore mu praw rodzicielskich [emoji849] od tego czasu nawet nie chce o nich myslec wole zapomnieć ze mam taka "rodzine"Oj tak ostatnio przekonalam sie jak bardzo cierpialam przez tą relację...
I jak jeszcze moglam przez to cierpiec...
Straszne co piszesz! Dobrze, że się
uwolnilas od nich, bo by Ci zatruly życie.
Współczuję.

Produkcja postów ogromna tutaj :D ale to dobrze. Ja już w robocie aod jutra zacznę sprawdzać testy owu :D

Ja w tym roku zmieniam pracę. Niedługo zabieram się za oglądanie ogłoszeń i trzeba będzie wysyłać CV... Umowe mam do końca roku to mam jeszcze trochę czasu , ale nie ma co czekać na ostatnią chwile
To prawda, lepiej szukać wcześniej i mieć coś już ustalone.
Ja po macierzyńskim nie wracam już na etat tylko idę na freelance.

Moj maz rano trochę zaslabl w pracy. Ojciec po Niego przyjechal i zabral go do lekarza rodzinnego. Ten mu przepisal leki, dal zwolnienie na kilka dni. Wiecie czemu zle sie poczul? Ze stresu. A jakiego? A bo po poludniu mial dzwonic do lekarza z terminem operacji. Moj maz strasznie to przezywa. Ja nie wiem co to bedzie w dniu operacji skoro go sam telefon do lekarza tak zestresowal ze sie gorzej poczul.
Oj, biedny! Ale to dość często spotykane u fecetow ;) nic mu nie będzie.

A do mnie właśnie przyszła jak w zegarku @.. To dobrze, mogę dzwonić i zapisać się do gin na wizyte
To prawda, lepiej szukać wcześniej i mieć coś już ustalone.
Ja po macierzyńskim nie wracam już na etat tylko idę na freelance.

Oj, biedny! Ale to dość często spotykane u fecetow ;) nic mu nie będzie.
Właśnie chce poszukać coś pewniejszego , na cały etat, bo teraz mam pół etatu.. I lepiej płatnego. Kiedy zajde w ciążę będę spokojniejsza
O kurde.. Może do operacji te pierwsze najgorsze nerwy opadną i obejdzie się bez przygód

reklama
Ja rok temu się zarejestowałam, bo chciałam mieć ubezpieczenie. Dostałam profil 2 i wysłali na staż do sklepu... I kurde przebije Cię, bo dali mi na stażu 950 zł i jakieś tam grosze..
Wiadomo szefowa mi jeszcze dopłacała nadgodziny
No to jak na urząd to na bogato polecieli :D ja nie wiem gdzie mi by szukali pracy bo ja kilka lat doświadczenia w zawodzie jako księgowa więc nie wiem czego by chcieli mnie uczyc w tym zawodzie ;p

Do góry