reklama
Lovi23
Fanka BB :)
U nas ostatnio sąsiad też szalal...później powiedział, że rzucal talerzami, bo obraził się na mielone... a chciał schabowe na obiad. Biedna ta jego żona, że nie spelnila zachcianki męża [emoji849]
Moja znajoma też bil mąż, a tydzień po ślubie już siedział w więzieniu, bo podniósł rękę również na dziecko. Na szczęście znalazła gdzieś w sobie siłę i odeszła z trójką dzieci...
Moja znajoma też bil mąż, a tydzień po ślubie już siedział w więzieniu, bo podniósł rękę również na dziecko. Na szczęście znalazła gdzieś w sobie siłę i odeszła z trójką dzieci...
1
185097
Gość
Mi tez tak wychodzily. Ale Lovi wczoraj dobrze mówiła aby testy robic do pierwszego pozytywnego i dac sobie pozniej spokojJak codzień zrobiłam test owulacyjny licząc na jaśniejsza kreske i co widzę? Trzeci dzień testy są pozytywne, a ja już mam 17dc
Kaamilaaa
Tylko ja bylam mała kiedy ojciec odszedl, siostry juz dorosłe byly, jedna juz wtedy 3dzieci miała i dawno miala swoje zycie,a druga to coreczka mamusi wiecznie z nią, nawet teraz caly czas z mamusia, 38lat, z matka mieszka, nie pracuje matka ją utrzymuje i próbowały mnie zniszczyc psychicznie [emoji849]Szkoda , że ojciec nie zabrał Was ze sobą. Ale tak jak mówisz chciał normalnego życia.. Dobrze, że udało Ci się uwolnić z tej toksycznej relacji.. Ślad po tym wszystkim i tak w Nas pozostanie.. Ale teraz każda z Nas ma możliwość stworzyć normalną rodzine..
Ja utrzymuje kontakt z rodziną, bo jednak to nie wina mamy , że tak się ojciec zachowywał. Zawsze się starała żebyśmy mieli wszystko. Silna z niej kobieta.. Tylko zabrakło jej odwagiTo prawda.. Po pewnym czasie to musi być już przyzwyczajenie. Wątpię żeby żyła jeszcze nadzieją , że coś może się zmienić
Po ostatniej akcji gdy siostra z matka posunely sie do gróźb ze jeśli ja nie dam im kilku tysiecy zlotych (na wyjazd za granice..) to one sobie pojda do mojego ex i beda na jego korzysc sciemniac przed sądem i dzieki temu nie odbiore mu praw rodzicielskich [emoji849] od tego czasu nawet nie chce o nich myslec wole zapomnieć ze mam taka "rodzine"
Oj tak ostatnio przekonalam sie jak bardzo cierpialam przez tą relację...Toksyczna rodzinna relacja...[emoji21] tutaj tez się sprawdza powiedzenie, że "Z rodziną wychodzi się dobrze na zdjęciach "...
I jak jeszcze moglam przez to cierpiec...
MasterKa
Łatwo się mówi, ale trzeba sobie uświadomić samemu,ze faktycznie coś jest nie tak....Tylko ja bylam mała kiedy ojciec odszedl, siostry juz dorosłe byly, jedna juz wtedy 3dzieci miała i dawno miala swoje zycie,a druga to coreczka mamusi wiecznie z nią, nawet teraz caly czas z mamusia, 38lat, z matka mieszka, nie pracuje matka ją utrzymuje i próbowały mnie zniszczyc psychicznie [emoji849]
Po ostatniej akcji gdy siostra z matka posunely sie do gróźb ze jeśli ja nie dam im kilku tysiecy zlotych (na wyjazd za granice..) to one sobie pojda do mojego ex i beda na jego korzysc sciemniac przed sądem i dzieki temu nie odbiore mu praw rodzicielskich [emoji849] od tego czasu nawet nie chce o nich myslec wole zapomnieć ze mam taka "rodzine"Oj tak ostatnio przekonalam sie jak bardzo cierpialam przez tą relację...
A urywając taką relację to niw koniec świata. Lubię powtarzać to zdanie, że każdy koniec jest początkiem czegoś nowego [emoji16]
D
Deleted member 182168
Gość
Zamieścić? To znaczy?
Autokorekta zmieniła zamrozić czy coś takiego
buterrfly
Przykro mi.. Z tymi ludźmi, bo to nie jest rodzina lepiej już dać sobie spokój.. Aż ciężko uwierzyć jak rodzic może skrzywdzić swoją rodzine..Tylko ja bylam mała kiedy ojciec odszedl, siostry juz dorosłe byly, jedna juz wtedy 3dzieci miała i dawno miala swoje zycie,a druga to coreczka mamusi wiecznie z nią, nawet teraz caly czas z mamusia, 38lat, z matka mieszka, nie pracuje matka ją utrzymuje i próbowały mnie zniszczyc psychicznie [emoji849]
Po ostatniej akcji gdy siostra z matka posunely sie do gróźb ze jeśli ja nie dam im kilku tysiecy zlotych (na wyjazd za granice..) to one sobie pojda do mojego ex i beda na jego korzysc sciemniac przed sądem i dzieki temu nie odbiore mu praw rodzicielskich [emoji849] od tego czasu nawet nie chce o nich myslec wole zapomnieć ze mam taka "rodzine"Oj tak ostatnio przekonalam sie jak bardzo cierpialam przez tą relację...
Dobrze, że spotkałaś swojego tz , na pewno jest dla Ciebie dużym wsparciem i jego rodzina
Ja z ciekawości zrobiłam i szok taka kreska pierwszy razem testowa szybciej się pokazała niż kontrolnaMi tez tak wychodzily. Ale Lovi wczoraj dobrze mówiła aby testy robic do pierwszego pozytywnego i dac sobie pozniej spokoj
1
185097
Gość
Jak nie chcesz sie udzielac to po prostu sie wyloguj i tyle.Autokorekta zmieniła zamrozić czy coś takiego
reklama
Kaamilaaa
Oj tak dobrze ze mam tz bo dopiero on otworzyl mi oczy na to wszystko [emoji57]Przykro mi.. Z tymi ludźmi, bo to nie jest rodzina lepiej już dać sobie spokój.. Aż ciężko uwierzyć jak rodzic może skrzywdzić swoją rodzine..
Dobrze, że spotkałaś swojego tz , na pewno jest dla Ciebie dużym wsparciem i jego rodzina
A jego rodzina, lepszej chyba nie mozna miec [emoji6]